Já se hlasím , Mirdo zařiď toHenrietta píše:Docela se bavím, když si čtu ty Vaše komentáře![]()
Jinak to kolem tý přehrady není blbej nápad =D> Kdo se přidá??Musím mít ňákého soupeře
první příspěvek od Davide a hned o jaguáru.. není to provokačka?Davide píše:Zdravím, také určite dorazím, ale bohužel Jaguarem..
To je hodně zajimavéjuraz3nca píše:první příspěvek od Davide a hned o jaguáru.. není to provokačka?Davide píše:Zdravím, také určite dorazím, ale bohužel Jaguarem..
Moje řečalfa mirek píše:ahoj lidicky ja myslim ze neni az tak dulezite cim kdo prijede na sraz dulezite je ze ma vztah ke znacce ALFA ROMEO,a proto za mne jsem rad ze se zucastni je spousta fajn lidi kteri treba alfinku zatim nemaji nebo na auti cekaji a tak jedou tim cim maji. hlavni je ze maji vztah k alfam takto se na to divam ja a verim ze tento nazor sdilite se mnou .protoze priznivci alfa romeo by mela byt jako jedna velka rodina a drzet spolu budme radi za kazdou prilezitost kdy se muzem sejit a je sranda A PROTO JSTE VSICHNI SRDECNE VITANI UZ SE TESIM CIAO. CUORE SPORTIVO.![]()
![]()
![]()
Pod to se klidně podepíšualfa mirek píše:ahoj lidicky ja myslim ze neni az tak dulezite cim kdo prijede na sraz dulezite je ze ma vztah ke znacce ALFA ROMEO,a proto za mne jsem rad ze se zucastni je spousta fajn lidi kteri treba alfinku zatim nemaji nebo na auti cekaji a tak jedou tim cim maji. hlavni je ze maji vztah k alfam takto se na to divam ja a verim ze tento nazor sdilite se mnou .protoze priznivci alfa romeo by mela byt jako jedna velka rodina a drzet spolu budme radi za kazdou prilezitost kdy se muzem sejit a je sranda A PROTO JSTE VSICHNI SRDECNE VITANI UZ SE TESIM CIAO. CUORE SPORTIVO.![]()
![]()
![]()
alfa mirek píše:ahoj lidicky ja myslim ze neni az tak dulezite cim kdo prijede na sraz dulezite je ze ma vztah ke znacce ALFA ROMEO,a proto za mne jsem rad ze se zucastni je spousta fajn lidi kteri treba alfinku zatim nemaji nebo na auti cekaji a tak jedou tim cim maji. hlavni je ze maji vztah k alfam takto se na to divam ja a verim ze tento nazor sdilite se mnou .protoze priznivci alfa romeo by mela byt jako jedna velka rodina a drzet spolu budme radi za kazdou prilezitost kdy se muzem sejit a je sranda A PROTO JSTE VSICHNI SRDECNE VITANI UZ SE TESIM CIAO. CUORE SPORTIVO.![]()
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů