A potom ještě jedna úplně blbá otázka - je motor 3,0 resp. 3,2 Twin Spark nebo ne? Já doteďka žil v domění, že jo, a ono prý ne?

rozvody: hm, se asi poptám u Kameníků, i tak je to teda megazářezRaddik píše:Franik (2.5 V6 psal něco o ceně za rozvody) kolem 15 000kč materiál
orientačně řemen - 925, kladka napínací - 3680, kladky vodící - 3258 (2ks), vodní pumpa - 3020
v značkovým servisu je to (30tkč) asi možný.![]()
ad TS: jestli to chápu dobře, tak jsi žil v domnění že máš GTA 3.2 TS ??
To by bylo krásný, ale u šestiválu to bude asi něco jiného, prý se to musí hodně rozebírat, navíc na V motoru jí logicky bude víc. Ten mechoš dokonce říkal, že se musí popouštět motor, ale tomu moc nevěřím. No uvidíme, uvidíme...Raddik píše:jestli se nic nezměnilo, tak u Kameníků je taxa za práci na rozvodech 2500,-kč
No právě, mi ten mechoš říkal, ať to nechám vyměnit najednou, když už to bude rozdělaný, než abych to pak rozdělával znovu a za práci zaplatil tři litry. To má sice pravdu, ale když svíčky vydrží 100 tisíc, já mám najeto 40 tisíc a ročně najedu 10 tisíc, tak svíčky vyměním až s příštími rozvody a ještě budu mít rezervuHarous píše:Jinak GTA neni TwinSpark. Bud rad, kdyby byl, tak nechas s tema rozvodama vymenit i svicky a budes v tom za 50...
Když jsem se na cenu rozvodů v motortecu ptal zhruba před 1.5 rokem,tak mě řekly,že komplet na 2.5 V6 za 20 tis.Nedávno mě známej říkal,že na tu 2.5 to teď vyjde na 27 tis.Ty kurvy snad museli zdražitKleofáš píše:A poptával jsem se, na kolik vyjdou rozvody. Suma mi vyrazila dech - s prací kolem 30 tisíc. Připadá mi to hrozně moc, tak se chci zeptat, jestli jste to už někdo na 2,5/3,0/3,2 - mělo by to být jedno - rozvody dělali, kdy, kde a za kolik?
Kleofáš píše:Dělaly se rozvody, olej, ramena, filtry, přední kotouče a desky a nechal tam prý 110 tisíc. To je mazec.
Jo jo, moc díky. Jardu znám, a asi mu i věřím, takže to tak možná nakonec dopadne. Za ceny matroše díkFranik píše:Pro Kleofáče: Ceny jsem ti posílal na SZ a s Jardou se myslím znáš bavily jsme se na Andrláku o té Q2.
.myc155 píše:OT: jarda je ze synkova?Franik píše:Pro Kleofáče: Ceny jsem ti posílal na SZ a s Jardou se myslím znáš bavily jsme se na Andrláku o té Q2.
to jsou strasny ceny 11k za 3 kladky a remen kdyz normalne to sezenes za5k a 9k za pracirobert37 píše:mně odepsal SRBA servis nabídku na rozvody 2,0 jts 11k matroš a 9 práciTakže si mne můžou odškrtnout
Moje veteránská vize pořád platí, i když teď do originálního stavu sáhnu tím samosvoremRaddik píše:Kleo: a jak ty to vlastně máš s tou GTA? pokud si ji chceš nechat už napořád jako veterána, tak to nemusíš dělat ve značkovým, ne? stačí si sám sehnat materiál a nechat to někomu šikovnému.. pokud se toho budeš jednou zbavovat (jeden nikdy neví) tak se naopak servisní historie hodí..
Rozvody na V6 kupodivu nejsou tak hrozný jak by se mohlo zdát. Po sundání pravého předního kola a demontáži plastového nadkolí je k tomu docela solidní přístup (v porovnání napřklad s 16V boxerem). Nevím jak u 24V, ale 3.0 12V se mění jen napínák (5.500,-) a řemen (cca 1.000,-). Pumpa (1.800,-) jen když už je slyšet a vodící kladka je tam jen jedna a tu také není nutné měnit, jen zkontrolovat, případně promazat.Kleofáš píše:To by bylo krásný, ale u šestiválu to bude asi něco jiného, prý se to musí hodně rozebírat, navíc na V motoru jí logicky bude víc. Ten mechoš dokonce říkal, že se musí popouštět motor, ale tomu moc nevěřím. No uvidíme, uvidíme...Raddik píše:jestli se nic nezměnilo, tak u Kameníků je taxa za práci na rozvodech 2500,-kč
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host