A.J.Michal: určitě dojeď

A propo, medal by mi tam někdo 101 jízda na okruhu for dummies?

bojim se, ze ne. volne jizdy jsou rozdelene zvlast pro auta a pro motorky: http://www.brno-circuit.com/sluzby/pro- ... jnosti_677ReznikCZ píše:kdyby bylo hezkky můžu za alfinu posadit vozík z motorkou a s Ducinou na okruh? Nevím zda se může míchat kdo všechno tam může být..
Napiš panu Müllerovi tomas@italiaspeed.cz třeba to klapne a protáhneš TI i Ducati...ReznikCZ píše:kdyby bylo hezkky můžu za alfinu posadit vozík z motorkou a s Ducinou na okruh? Nevím zda se může míchat kdo všechno tam může být..
aniz bych chtel pana Müllera jakkoli podcenovat, tak toto asi nedahellasx píše: Napiš panu Müllerovi tomas@italiaspeed.cz třeba to klapne a protáhneš TI i Ducati...
ReznikCZ píše:Protáhnu je oba zároveň na vozejku![]()
Je potreba aby sprchloPeVa píše:156: Tome, tak auto mam ze servisu zpatky, vyladeno na 530 koni, takze na okruh jedu... a hlavne nesmi prset, tak to pocasi objednej :-)
Stoprocentně ne a upřímně - jsou lepší způsoby sebevraždyReznikCZ píše:kdyby bylo hezkky můžu za alfinu posadit vozík z motorkou a s Ducinou na okruh? Nevím zda se může míchat kdo všechno tam může být..
Ahoj, funguje to....156 píše:Trošku mimo téma.. kdyby někdo potřeboval do Brna na sraz přivézt něco z autokosmetiky Meguiars, tak můžu vzít s sebou...:o) Jak je zvykem, kde jsem na srazu tam něco s sebou vezu...
Na GSX-R600 K4ReznikCZ píše:p.s. na čem jezdíš?
Tome sory ale zde musím v tvém vlakně bych to nedělal, stejnou službu odvede i české tempo na staré laky. Ale jsemhellasx píše:Ahoj, funguje to....156 píše:Trošku mimo téma.. kdyby někdo potřeboval do Brna na sraz přivézt něco z autokosmetiky Meguiars, tak můžu vzít s sebou...:o) Jak je zvykem, kde jsem na srazu tam něco s sebou vezu...?
http://www.cmexclusive.cz/detail-produk ... ak-pouzit/
...co jsem zatím koupil odstraňovače škrábanců, tak vyhozené peníze (sonax, Turtle wax).
Díky za echo.
F.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti