Kdo Vy jste??? Já Vás neznám a nemyslím si, že jste dostatečně kompetentní na to, aby jste se vyjádřoval na mojí adresu...cuhan píše:Vytížení,nevytížení,takhle se prodejce nechová,odpověď na email je otázka pár vteřin
Jinak, paní Maria nemá dovolenou, a reaguje na všechny požadavky a otázky. Reagovala jsem na všechno, co za to stálo.vencaAR píše:...asi mají prázdniny, paní Mária už tu skoro měsíc na nic nereagovala a v posledním příspěvku myslím psala pište, pište na vše odpovím
Hele, pane Cuhane, vytvoř si vlastné vlákno a necpi se, laskavě, do mého? Ju???cuhan píše:Vytížení,nevytížení,takhle se prodejce nechová,odpověď na email je otázka pár vteřin
Jari ze Žamberka nemá naprosto žádné 159-ky, takže nechápu, a Mates? To je možná hodný kluk, avšak prodejem AR 159 2.4 JTDM se také nezabývá...Franik píše:podle mě bych osobně prvního oslovil Jariho ze Žamberka dovoz ze švýcarska a poté další možnost bych též nahlédl na nabídku Vaice, samo že osobní prohlídka by rozhodla a kdyžtak by jsem si nadával sám sobě co jsem přehlédl a na co nepřišel. Samo je tu ještě i Mates.ale u mě je to až tak za 4 - 5 let a bude to 1,8TBia nebude v názvu číslo.
Ty brďo, tak tomu říkám bordelKubas píše:já se vám divím, co tady řešíte....
Tak nebere telefony... jejich věc... když nechtějí kšefty....![]()
U nás v sámošce zas teď došly rohlíky.... mám to taky někam na net psát, jaký je to bordel?
Já nepodkopávám, já to fakticky nepochopilacuhan píše:mgr.maria.vaic:Proč si sama podkopávate led,tímto jednáním si popularitu nezískáte
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host