Co má tohle za smysl? A neublikám se protože už sem rezignoval na snahu vyhánět pomalejší vozidla ze středního a lévého pruhu, byt je ten pravej volnej a dokonce má ted i nejlepší povrch. Ono si totiž moc lidí nevšimlo toho že už v něm skoro rok nejezdí kamiony a ještě byl celej opravenej. Nicméně tady už se předjížděním zprava přestupku dopouštím a ty co se ploužej ve 2. a 3. pruhu taky, protože byt je Jižní spojka v obci tak je to rychlostní komunikace.Adamsquare píše:Zkuste někdy ve špičce Jižní spojku, asi se ublikáte
tonasumik píše:Sem to psal včera a nějakse mi to ztratilo. A tak znova. Cestou do Mladé Vožice u Tábora jsem kousek nad Deblínem /Brnáci ví/ potkal černou 156, maník zdravil jako první, pak někde za Jihlavou 2x stříbrnou 156 před faceliftovou, taky jsme se zdravili, potom ještě pána v Mitu, ale ten nereagoval. Takže úspěšnost 75% a to je sqělé, no ne, takovou jsem z toho měl radost, že jsem vyháněl saze z komína skoro celou cestu. Po dvou letech co mi stála Ája v garáži bezprizorní, neměl jsem čas na opravu, tak si to spolu nyní vynahrazujeme. A kdo říká že nafta nejede, tak ještě neseděl ve 2.4 JTDM, ten agregát zkrátka nemá chybu. Noha na pedálu, to je něco jako z filmu UPÍR Z FERATU, jen mi dej, přidej si šeptá, no a já jí teda dávám. Je to opravdu požitek, ale na druhou stranu i pocit jistoty při předjíždění a vůbec, nějakého takového pocitu, že člověk je pánem situace. A i když už jsem nemladý, a něco mám za sebou, tohle je zatím to nejlepší co jsem poznal. Každý kilometr jako malý orgasmus. Však víte, u mně ALFA VIRUS funguje na 120%.
jj tak jsem na tom byl stejně tak dlouho jsem ji sháněl až došlo ke sňatku z rozumu ale na ex se nezapomíná. V HK v Alfě mě bylo sděleno že za celou dobu prodeje FC verze neprodali ani jedinou 2,5PetrGTV píše:no s tou 2.4 JTD zas pomalujako na diesel jede dobře, ani zvuk nijak neotravuje, ale radši si pustim radio než to poslouchat, co je výborný je spotřeba a prižnost, to jo, ale jinak kdybyste měl někdo na prodej 156 po fl. s 2.5 V6 tak ji beru okamžitě
JTD je pro mě sňatek z rozumu
tak ti strelim tu svojiPetrGTV píše:no s tou 2.4 JTD zas pomalujako na diesel jede dobře, ani zvuk nijak neotravuje, ale radši si pustim radio než to poslouchat, co je výborný je spotřeba a prižnost, to jo, ale jinak kdybyste měl někdo na prodej 156 po fl. s 2.5 V6 tak ji beru okamžitě
JTD je pro mě sňatek z rozumu
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 1 host