Mobilní koutek aneb vse o komunikaci
Re: Mobilní koutek aneb vse o komunikaci
166 2.5 V6 rv.00 Q2, lpg
166 2.5 V6 rv.98(ženin presúvač)
ex:Spider 1.8 TS, 156 1.6 TS
jelikož mi mobil nikdy nevydrží více jak rok, i když už byla i výjimka 15měsíců SE790i a stejně jsem jej utopil..
rvát do ip4, samsunga galaxy či podobných tolik peněz, co takhle ZTE Blade ? androida2,2 to taky má, sociální sítě taky, wifi... akorát ten foťák jenom 3,2..
ale když srovnám ten cenový rozdíl mezi ip4 a ZTE koupím si plnou dig zrcadlovku a ještě mi zbude.. uvažuji právě o koupi toho ZTE jelikož chci přejít na skype volání a neplatit operátorům tolik jako si účtujou, podle mě předraženě..
teď do mě! vysvětlujte, kritizujte!
rvát do ip4, samsunga galaxy či podobných tolik peněz, co takhle ZTE Blade ? androida2,2 to taky má, sociální sítě taky, wifi... akorát ten foťák jenom 3,2..
ale když srovnám ten cenový rozdíl mezi ip4 a ZTE koupím si plnou dig zrcadlovku a ještě mi zbude.. uvažuji právě o koupi toho ZTE jelikož chci přejít na skype volání a neplatit operátorům tolik jako si účtujou, podle mě předraženě..
teď do mě! vysvětlujte, kritizujte!

AR 156 1.8 TS 16V r.v 2000 LPG
ex AR 156 SW 2,0 TS 16V r.v.2000 LPG
No bohužel vzhledm k tragickému 3G pokrytí je Skype téměř nepoužitelný, sám jsem zkoušel IP providera, ale připadal jsem si jak v začátcích předvolby 0601 

Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
jj, záleží asi jako kde,..
pak jde ještě zvolit u operátora tzv něco jako datové tarify a pokud doma wifina, na městě wifi, jinak data z datového tarifu..
pak jde ještě zvolit u operátora tzv něco jako datové tarify a pokud doma wifina, na městě wifi, jinak data z datového tarifu..
Nejsem čonka lakatoš, neomezený datový tarif je samozřejmostí, ale nebaví mě v autě hlídat jestli se nacházím zrovna někde, kde můžu volat a za 5km je to zase jinak. Prostě česká tragédie za pořádné prachy 

Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
myslím si, že volat můžeš vždy, ono záleží ale jestli přes wifi, datový tarif nebo klasicky..
pořád je z čeho vybírat, někteří nosí i vícero mobilů, (vícero operátorů), nebo 2 simky v jednom mobilu.....
já jenom že... operátoři ti nikdy nedají výhodný tarif, vždy vybíráš mezi tím tarifem, který ti tzv méně finančně ublíží, tj když máš náhodou jedno zavolání levnější tak to druhé je 2x dražší.. v síti vs mimo síť...
pokud nevyje..š ty s nimi, vyjebáv.jí oni s tebou... aneb, když jsi blbý tak plať!
jinak sorry, proti tobě nic nemám, ale pamatuji si odpověď v TV zprávách, na dotaz redaktora, jestli není u nás volání trochu drahé.. do televize jeden z operátorů prohlásil, že oni si účtujou jenom tolik, co jim zákon dovoluje..
takže z toho vyplývá, že pokud by nebyli limitování, tak místo sms-ek bychom si nadále posílali korespondenční lístky a telegramy..
jinak co tem ZTE Blade ?
pořád je z čeho vybírat, někteří nosí i vícero mobilů, (vícero operátorů), nebo 2 simky v jednom mobilu.....
já jenom že... operátoři ti nikdy nedají výhodný tarif, vždy vybíráš mezi tím tarifem, který ti tzv méně finančně ublíží, tj když máš náhodou jedno zavolání levnější tak to druhé je 2x dražší.. v síti vs mimo síť...
pokud nevyje..š ty s nimi, vyjebáv.jí oni s tebou... aneb, když jsi blbý tak plať!
jinak sorry, proti tobě nic nemám, ale pamatuji si odpověď v TV zprávách, na dotaz redaktora, jestli není u nás volání trochu drahé.. do televize jeden z operátorů prohlásil, že oni si účtujou jenom tolik, co jim zákon dovoluje..
takže z toho vyplývá, že pokud by nebyli limitování, tak místo sms-ek bychom si nadále posílali korespondenční lístky a telegramy..
jinak co tem ZTE Blade ?

pokud litas okolo obchodnich center ve velkych mestech tak je to OK tam je 3G, mimo mesto je pak EDGE totalni tragedie
uz vidim jak nekde chytas na D1 signal nedejboze wifi, nehlede na to ze sou tam este nekde porad hluchy mista bez signalu 

ex Alfa Romeo 155 2.0 TS 16V Super
Si koupím 5 telefonů, 8 SIMek a budu jezdit volat na Zličín do Tesca 

Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS

Nic ve zlém, ale Skype není IP telefonie tečka 

Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
juraz3nca je vidět, že máš něco přečtenýho, ale vůbec nevíš o čem mluvíš 

Luky, možná že nevím o čem mluvím, i to je možné, nejsem vševědoucí, já se jenom ptal na názory, event.zkušenosti,.. každej koupí foun za skoro desítku a myslí si že je hogo-fogo..
to že se dá ze skype po zakoupení skype kreditu volat jak na pevnou tak i na mobil jde..
ségra tak volala hodinami z JARu, Anglie, Švícar, Itálie dokonce i z USA.. bo klábosila jak z rodičema tak se mnou... ale asi o tom vím prd, no nic..
já zatím zjišťuji jak se to dá v praxi využít u nás a jestli se tady najde nějakej odborník který neplácá jako malej Jarda..
ale asi je to možné, protože poslední dobou zvedali operátoři ceny datových paklů..
http://www.ontola.com/cs/skype-volani-na-mobil
http://mobil.idnes.cz/volejte-se-smartp ... likace_apo
jinak, má tady někdo v mobilu SKYPE a volal už z něho? na pevnou či na mobi?
to že se dá ze skype po zakoupení skype kreditu volat jak na pevnou tak i na mobil jde..
ségra tak volala hodinami z JARu, Anglie, Švícar, Itálie dokonce i z USA.. bo klábosila jak z rodičema tak se mnou... ale asi o tom vím prd, no nic..

já zatím zjišťuji jak se to dá v praxi využít u nás a jestli se tady najde nějakej odborník který neplácá jako malej Jarda..
ale asi je to možné, protože poslední dobou zvedali operátoři ceny datových paklů..
http://www.ontola.com/cs/skype-volani-na-mobil
http://mobil.idnes.cz/volejte-se-smartp ... likace_apo
jinak, má tady někdo v mobilu SKYPE a volal už z něho? na pevnou či na mobi?
- zde.
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Jo, pokud jsi ve městě tak to jde. Jinak ale skype neuznávám, v počítači bych to mít nemohl.
33
to zde.,
v pc: jde o to co ti sedí a co ti vyhovuje.. my máme všichni v rodině a známí ... skype..
icq bych měl sám proti všem... nikdy bych si ho teda nedal a nelíbí se mi..
ps: plácáni o tom co by si kdo dal do pc na můj dotaz o mobilu a volání je asi mimo mísu..
v pc: jde o to co ti sedí a co ti vyhovuje.. my máme všichni v rodině a známí ... skype..
icq bych měl sám proti všem... nikdy bych si ho teda nedal a nelíbí se mi..
ps: plácáni o tom co by si kdo dal do pc na můj dotaz o mobilu a volání je asi mimo mísu..

tak si ten skype do mobilu nainstaluj a zkus si zavolat nekomu jinymu na skype, to je vicemene to samy jako pevna/mobil co se tyce datovy propustnosti, jak sem rikal pres 3G ty hovory jdou bez problemu, pres edge uz se to sekalo
ale treba to je mym pritroublym HTC ktery jde uz delsi dobu do kytek a ne a ne kompletne umrit

ale treba to je mym pritroublym HTC ktery jde uz delsi dobu do kytek a ne a ne kompletne umrit

kto ma v mobile internet zadara alebo nejake tie MB k pausalu tak zo skype na skype vola free, inak by som to ani nevyuzival... 

166 2.5 V6 rv.00 Q2, lpg
teraz riesim otazocku ze aka klavesnica by bola dobra na HTC Wildfire S co sa tyka ceny a pouzitia... videl som nejake sparovatelne cez BT na android ale nie som si isty ako by to fungovalo
166 2.5 V6 rv.00 Q2, lpg
první praktik..
jenom ZTE Blade nezná nikdo..
jenom ZTE Blade nezná nikdo..

- Franik
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
bohuzel co se tyce skypu telefonovani je funkcni pouze pres 3G nebo WIFI jinak pouze pismenkovani v telefonu ho mam a. volna data tez, cekam jen na rozsireni 3G.
Giulietta QV 10/2010 ex.
156 SW 2,4 129kW ex
156 2,5V6 ex
https://www.facebook.com/AutoklempirRovnaniMetodouPdr?fref=ts
156 SW 2,4 129kW ex
156 2,5V6 ex
https://www.facebook.com/AutoklempirRovnaniMetodouPdr?fref=ts
Máte někdo OSOBNÍ zkušenost s instalací Androidu na HD2 s WM 6.5 od XDA Developers?
Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
- ReznikCZ
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Jo na HD2 mi Android ani dle návodu nešel nafleshovat... teď mám android na HTC EVO 3D a jsem z toho smutný
uvidíme jak si zvyknu/přizpůsobím ho

Mercedes-Benz S500 4Matic
.......ale srdcem stále Alfista
Díky moc, ušetřil jsi mi spoustu času a nervů 

Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
- ReznikCZ
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:

jo era WM6.x je uz mrtva, sem zvedav na win8 jak to kuci doladej 

- ReznikCZ
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Prte: WM 6.x měly něco do sebe tolik možností si je přizpůsobit, taktovat, hrabat se v registrech a zvětšovat (díky rom) Ram paměť bylo úžasný, jenže WM nebyly příliš stabilní a i HD2 mi přišlo že má na ně a "pár" aplikací malou paměť a tento rok je čím dál tím méně nových aplikací a podpora žádná
... pokud si na android nezvyknu dám tam asi WP