Novej vejfuk
Novej vejfuk
Čau.
Jak někteří víte, měl jsem na svém prdítku pekelný laďák, který už mi začínal lézt na nervy. Na víkendové blbnutí to bylo super, ale přece jen poslední dobou už nejsem králem místních diskoték, pomalu obouvám důchodcovské papuče a ohlížím se po pár nosných slépkách :-), takže výfuk musel pryč. Po shlédnutí stavu několika jetých výfuků jsem se rozhodl, že půjdu raději do nového. Tady přikládám pár fotek. No a co se týče spokojenosti nebo vlastností vozítka s novým výfukem?
Už to není takový teroristický vůz, který dráždil všechny auta kolem. Stalo se z toho takové svižné a v celku i pohodlné autíčko na delší cesty. Z počátku jsem se bál, že autu nějak klesne výkon a že už mě to ježdění prostě nebude bavit. S laďákem mi auto přišlo takové lenošné v nízkých otáčkách, ale v těch vysokých motor táhnul, jako čert a já se pořád xichtil a točil to jako magor :-). Jenomže po delších cestách jsem býval hodně unavený a podrážděný. S novým výfukem mi přijde nárůst výkonu takový plynulejší. Při klidné jízdě není motor skoro vůbec slyšet, ale při zátahu je pořád trošku slyšet ten správný zvuk.
Včera jsem jel první delší jízdu - asi 60 km obce a okrsky a 140 km dálnice a byl jsem opravdu velmi nadšený. Nejen, že jsem po cestě nebyl unavený, ale i řidiči se ke mně chovali ohleduplně – sem tam mě někdo pustil a nikdo neměl potřebu se na mě lepit i když mě mohl v klidu předjet :-)
Jak někteří víte, měl jsem na svém prdítku pekelný laďák, který už mi začínal lézt na nervy. Na víkendové blbnutí to bylo super, ale přece jen poslední dobou už nejsem králem místních diskoték, pomalu obouvám důchodcovské papuče a ohlížím se po pár nosných slépkách :-), takže výfuk musel pryč. Po shlédnutí stavu několika jetých výfuků jsem se rozhodl, že půjdu raději do nového. Tady přikládám pár fotek. No a co se týče spokojenosti nebo vlastností vozítka s novým výfukem?
Už to není takový teroristický vůz, který dráždil všechny auta kolem. Stalo se z toho takové svižné a v celku i pohodlné autíčko na delší cesty. Z počátku jsem se bál, že autu nějak klesne výkon a že už mě to ježdění prostě nebude bavit. S laďákem mi auto přišlo takové lenošné v nízkých otáčkách, ale v těch vysokých motor táhnul, jako čert a já se pořád xichtil a točil to jako magor :-). Jenomže po delších cestách jsem býval hodně unavený a podrážděný. S novým výfukem mi přijde nárůst výkonu takový plynulejší. Při klidné jízdě není motor skoro vůbec slyšet, ale při zátahu je pořád trošku slyšet ten správný zvuk.
Včera jsem jel první delší jízdu - asi 60 km obce a okrsky a 140 km dálnice a byl jsem opravdu velmi nadšený. Nejen, že jsem po cestě nebyl unavený, ale i řidiči se ke mně chovali ohleduplně – sem tam mě někdo pustil a nikdo neměl potřebu se na mě lepit i když mě mohl v klidu předjet :-)
GTV
- Milano75
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Re: Novej vejfuk

to já jsem šel z opačného konce, nacpal sem tam supr trupr ladák za velkoobchodní cenu 990Kč

Alfa Romeo 75 3.0 V6 QV America
Alfa Romeo 75 2,0TS
Alfa Romeo Alfetta GT 1,8 1975 + skelet 1981
Alfa Romoe 159 2,4JTDM SW TI
Alfa Romeo 75 2,0TS
Alfa Romeo Alfetta GT 1,8 1975 + skelet 1981
Alfa Romoe 159 2,4JTDM SW TI
- Kůrkyn
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Starej je pěkná šílenost. Škoda té díry v nárazníku. 

Jj...ten starej vejfuk je mazec...su zvědavej, jestli o něj bude mít někdo zájem :-) ...zatím se mi ozval jeden bráchův kámoš, že si to by si to dal na auto až nějaký bude mít
...no a ta díra mi zatím nijak nevadí...pobrouzdám po netu a seženu celej ten díl plastovej, jak mají některý GTVčka...

...no a ta díra mi zatím nijak nevadí...pobrouzdám po netu a seženu celej ten díl plastovej, jak mají některý GTVčka...
GTV
- cooper.mb
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
S tím s tarým výfukm to muselo znít jako kdyby tam žádný výfuk nebyl ne?
Ted se ti bude zdát, že to nejede jak ten motor nebudeš slyšet 

Si můžeš poslechnout jakej to byl rachot http://uloz.to/2273287/tralala1.avicooper.mb píše:S tím s tarým výfukm to muselo znít jako kdyby tam žádný výfuk nebyl ne?Ted se ti bude zdát, že to nejede jak ten motor nebudeš slyšet

GTV
- cooper.mb
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:

Jj...však když jsem to s tím původním vejfukem koupil a dojel za mojím mechošem na rozvody, tak mi říkal, že si mám pořídit sluchátka, jak měl ten démon ve filmu Vesničko má, středisková :-) ...tenkrát jsem z toho vejfuku byl hotovej, ale za 2 roky jsem ho pochopilcooper.mb píše:S tím bych nechtěl jet někam daleko, leda si vzít sluchátka

GTV
No když uděláš kompromis a vyndáš první tlumič ,/trubka žádnej rezonátor místo toho/, kat 100 ,vzadu laďák --je to svižný a zvuková kulisa super bez dramatu-mám to na 3.0 i žena vypíná rádio a otvírá si okno.. :-) seriovej kat si veme svoje...
- cooper.mb
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj sice to je mimo téma, ale nevíte někdo jak je to se stránkama http://www.gtv.cz? Jestli toještě povalí a kdy asi?
To bych sice mohl, ale přecejen takhle su spokojenější...však on ten motor v zátahu má pořád docela pěknej zvuk...mimochodem v které části Prahy se vyskytuješ? Když ráno jezdím autobusem č. 174 do práce, tak vídávám černé gtv s černými koly v oblasti Praha-Stodůlky...tak já jen, jestli to není tvůj vůz...HonzaR píše:No když uděláš kompromis a vyndáš první tlumič ,/trubka žádnej rezonátor místo toho/, kat 100 ,vzadu laďák --je to svižný a zvuková kulisa super bez dramatu-mám to na 3.0 i žena vypíná rádio a otvírá si okno.. :-) seriovej kat si veme svoje...
GTV
http://www.extravyfuk.eu/vyfuky/ALFA_RO ... /01090001/
nevie mi niekto poradit aky je rozdiel v tych katikoch od JMJ ? a ci sa mi to vobec oplati?
nevie mi niekto poradit aky je rozdiel v tych katikoch od JMJ ? a ci sa mi to vobec oplati?
166 2.5 V6 rv.00 Q2, lpg
166 2.5 V6 rv.98(ženin presúvač)
ex:Spider 1.8 TS, 156 1.6 TS
nikto nic ziadna skusenost rada?
166 2.5 V6 rv.00 Q2, lpg
jeden bude keramika a druhej kov... si zjisti, co máš na autě ted
//TS má dva ocelové na svodech a jeden keramický za svody.
//TS má dva ocelové na svodech a jeden keramický za svody.
tak ja mam len jeden za zvodmi ale ci je to kov ci ker tak to nemam ani sajnu... nie je to jedno co tam dam? akurat ze ker vydrzi dlhsie?
166 2.5 V6 rv.00 Q2, lpg
- Kůrkyn
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
jestli budeš kupovat univerzál, tak vezmi ocelový. Univerzály z keramiky jsou pěkně na dvě věci 
keramický má čtvercovou a kovový spirální mřížku. Kovový je vždy blíž k motoru (pokud je kombinovaný s keramickým).

keramický má čtvercovou a kovový spirální mřížku. Kovový je vždy blíž k motoru (pokud je kombinovaný s keramickým).
http://www.extravyfuk.eu/tovar/1090705%20KOV/ tak tento je drahsi od toho ker. no najlacnejsie to nie je ale na obrazku vyzeraju rovnako... pisal som do italpol Nitra a najlacnejsi 260€ 

166 2.5 V6 rv.00 Q2, lpg
- Kůrkyn
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
kup starší kat od Matesa a máš to...

166 2.5 V6 rv.00 Q2, lpg
- Kůrkyn
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Katík nech jako díl, tenhle vypadá pěkně.
tak jednu stranu uz ma odpilenu jak je vidiet ale ak by ho niekto z vas chcel staci povedat dohodneme sa...
166 2.5 V6 rv.00 Q2, lpg
Zdravim panove co se stane kdyz zrušim za lambdou sondou ten vlnovec a necham tam navařit rovnou trubku...ma ten vlnovec na něco vliv emise atd?dik za info (dúvod zrušeni je že mi zněho profukuje a prdi to..)
AR 156 Sportwagon 2.4 JTDM 129kw....
oni ho tam konstruktéři dali asi pro srandu... to je takovej problém dát pár korun za novej? kvůli emisím tam není ;)
Když bude na tvrdo upadne ti to někde ve svaru kvůli vibracím od motoru jak s tím bude mlátit :-).otakar9 píše:Zdravim panove co se stane kdyz zrušim za lambdou sondou ten vlnovec a necham tam navařit rovnou trubku...ma ten vlnovec na něco vliv emise atd?dik za info (dúvod zrušeni je že mi zněho profukuje a prdi to..)
Fiat Croma JTDm 88kW
AR 156 1.8 TS -ex
AR 156 1.8 TS -ex