No něco se šušká v kuloárechDědekBV píše:ona bude nějaká Pálava?

No něco se šušká v kuloárechDědekBV píše:ona bude nějaká Pálava?
prej na felicii stačí základovka, ale tomu asi nerozumímvencaAR píše:Pořiď si na auto pořádnou barvu místo té základovky a budeš vidět i bez vlajkykalisto píše:No, tech pneumatik se spis budu batno na Palavu dorazim, to si piste. Uz jdu pomalu shanet velkou vlajku, abych byla videt i na mile daleko.
Bylo by to milé, třeba si napravit reputaciDědekBV píše:ona bude nějaká Pálava?
Jsem našel velice zábavné (jen pro ilustraci) video z té silnicevencaAR píše:Jelo se přes Klášterec - Kunvald - Bartošovice, což je tam v okolí asi nejhnusnější cesta.
Já chtěl jet nazpět přes Petrovice a Mladkov což by bylo asi o 10km delší a lepší silnice, ale Míra rozhodl,že si taky něco musíme nechat na příště![]()
(no bál se že se nebude stíhat včas ta prohlídka hráze)
Ne auto je opraveno už nechcípa , Segway jsem poslal na posouzení opravy do Brna jinak požita řiditka jsou pouze za 999 jenže USDjuraz3nca píše:myslí tu maličkost mezi takovým tím kulatým, a tím, co se o to opírá...
Až do Brna. Já myslel že servis je na Praze 4...cepppp píše:Ne auto je opraveno už nechcípa , Segway jsem poslal na posouzení opravy do Brna jinak požita řiditka jsou pouze za 999 jenže USDjuraz3nca píše:myslí tu maličkost mezi takovým tím kulatým, a tím, co se o to opírá...![]()
![]()
![]()
dobře známe, protáhnul jsem tam giulii GT i maserati.zde. píše:Jsem našel velice zábavné (jen pro ilustraci) video z té silnicevencaAR píše:Jelo se přes Klášterec - Kunvald - Bartošovice, což je tam v okolí asi nejhnusnější cesta.
Já chtěl jet nazpět přes Petrovice a Mladkov což by bylo asi o 10km delší a lepší silnice, ale Míra rozhodl,že si taky něco musíme nechat na příště![]()
(no bál se že se nebude stíhat včas ta prohlídka hráze)Jinak pod tím sněhem je asi pět let nový asfalt.
[video]http://www.youtube.com/watch?v=nRycWC5ULr0[/video]
Teď jak je nová silnice tak už se to prohrnuje, dřív to bylo v zimě prostě neprůjezdný. Jednou jsme tam byli na běžkách a obdivovali jsme Ladu Nivu ze které koukala jen střecha a smutně čekala na jarovencaAR píše:zde.:
Tohle je ještě brnkačka. V lednu tam bývá tak 2m sněhu, takže se frézuje tunel a to je pak větší sranda. No třeba bude alfa-silvestr a vyrazíme tam na projížďku![]()
Jo vidíš, už jsem jak jeden politik, brojleři a bojleři jedno jest. Lama byl někde od Náchoda, Jaroměř nebo tak.zde. píše:Prémiovej není premiérovej :-) Nebyl to L.A.M.A z Plzně?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 2 hosti