Jinak jo, já si klidně počkám.... jestli se jim podaří v roce 2013-14 naplnit to, co mají v té prezentaci, tak si rád počkám. Ale obavy jsou na místě....

problém je,že potencionální zákazníci si prostě nepočkají na to,až se taliánům bude chtít a vyrobí zas po X letech novej model Alfy...Kubas píše: Jinak jo, já si klidně počkám.... jestli se jim podaří v roce 2013-14 naplnit to, co mají v té prezentaci, tak si rád počkám.
No Kubo pěkně si se rozvášnilKubas píše: ..Jinak pokud se někomu líbí SEAT, tak nechápu, proč si ho nekoupí.
Na fóru byste se modlili, aby Audi pustilo nějakou svoji techniku i pro Alfu a na vrakáčích byste řešili, jestli do AR nepasují nějaké díly ze Škodovek. ... Víc vláken o spotřebě, TDI tuning je taky na vyšší úrovni než chipování JTD a celkově prostě image a prestiž KONCERNU je někde úplně jinde než v případě AR, takže snad by něco z této záře dopadlo i na nás![]()
Alfa je momentálně totálně v prd*li, ale to by nikoho soudného snad nemělo dohnat k tomu, aby ji hnal do náruče globálního gigantu, který je ve sdílení dílů a unifikaci čehokoliv světovou jedničkou.... Ikdyž někoho asi láká představa "mám tam motor z audiny woe, rozumíš.... kvalita...."
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 1 host