Příspěvek
od cendler » 27.9.2011, úte 22:28
michal96 : děkuji za pochvalu
Michal do teď jezdil podle palubního počítače za 6L/100km, což už bylo taky pěkný, ale říkal jsem mu, že mu to půjde ještě níže, když umí takhle jezdit a ono voala je z toho 4,7L/100km, tak to je už hodně pěkný.
Ano, měnilo se toho rovnou vícero a dávalo se i denní svícení, abych upřesnil Michalovo psychycké vyčerpání, denní svícení se připojuje v autě na spínaní plus od klíčku, aby jste kabel nemusely tahat přímo od klíčku, najdete si v motorovém prostoru spínané plus a to jsem si našel, bohužel až po Michalovo zpáteční cestě domů zjistil, že mu rádio respektivě anténa nefunguje, nic kloudného nemohl naladit, tak jsem po telefonu došel k názoru, že jsem se připojil k rádiové anténě a denní svícení je pro ní velký rušivý element, takže jsme se domluvily a v úterý se u Michala zastavím a předěláme to. Ale jak sám Michal viděl v půl deváte ráno přijel a do cca půl třetí jsem se nezastavil, mrzí mě to rádio, ale to jsem absolutně nepředpokládal, ale to se napraví.
ale na 1,9JTD 16V tudíž 150ps, spotřeba 4,7L/100km a to že to ke mě Michal má skoro přesně 100km, tak ta spotřeba je neskutečná.
Alfa Romeo 159sw 1,9JTDm 16v automat
víkendovka : Alfa Romeo Spider916 3,2 V6 24v
ženy : Fiat Bravo 1,4 16V-babycar
ex - Alfa Romeo 159sw 2,4JTDm DPF OFF, EGR OFF
Odstraňování DPF, EGR - KILLER of DPF, pořadatel akce Morava
Tel:777@904@438