Pod tohle se podepisu jsem na tom podobneBodino píše:Na palubnom mam 4.5ale real bude okolo 5l na 100km. To bude tym ze jazdim do prace prevazne po dialnici
![]()
1.9 JDT

Pod tohle se podepisu jsem na tom podobneBodino píše:Na palubnom mam 4.5ale real bude okolo 5l na 100km. To bude tym ze jazdim do prace prevazne po dialnici
![]()
1.9 JDT
celkom nechapem ako je mozne ze real spotreba je vyssia ako palubak. by som to videl skor naopak, lebo ked pustim nohu z plynu na kopci dole tak este peknu chvilu pada spotreba na 2l aj ked realne motor uz nebere podla mna stavu...Bodino píše:Na palubnom mam 4.5ale real bude okolo 5l na 100km. To bude tym ze jazdim do prace prevazne po dialnici
![]()
1.9 JDT
10 je nějak moc, já mám po Praze 8-8,5 , mimo 6-7 dle palubáku.Rumcajsek píše:Hojte...no,já už palubáku ani nijak moc nevěřím:D...teda nevím čemu věřit,mě třeba při 110-120 žere bestie jedna10litru na sto,mám 1,6 88kw....určitě bude mezi palubákem a čidlem nějáká prodleva...
jestli nestojíš furt v koloně, tak je těch 10l moc... co máš za kola? na 17" mám 8,7-9,5 po Praze... a to to mám nějaké dokurv....Farky píše:no nwm jestli se mam chlubit mou spotrebou ale ve meste mam 10l/100kmc(((
mam 17" no manimalne je to tech 8,5l ale to je jen obcas vubec nwm proc jezdim furt stejne ale vetsinou je tam ta 10Petr147 píše:jestli nestojíš furt v koloně, tak je těch 10l moc... co máš za kola? na 17" mám 8,7-9,5 po Praze... a to to mám nějaké dokurv....Farky píše:no nwm jestli se mam chlubit mou spotrebou ale ve meste mam 10l/100kmc(((
Zalezi jak moc na to slapes.. ja na to taky slapu a sem kolem 6,5/100kurenadvore píše:je možné na 147 JTD 85kW 8V mať priemernú spotrebu po meste tak 8.1? keď človek stále skúša ako to ťahá?
v rámci slušnej premávky pravdaže
mam tiez 88kw 147cku a tak isto jazdim len po ziline a spotreba je okolo 9.2l /100km........veru tiez ma to moc netesi.....ale najviac co ma stve je ked si dam aktualnu spotrebu a pri malo zoslapnuti plynu mi pise 25LIgor1894 píše:No ja jazdím čisto mesto - Bratislava a stále mám 10 litrov čo ma veľmi neteší. Nejazdím rychle, zbytočne to nevytáčam ale nižšie to neviem dostať. Akonáhle idem von tak to klesne ale zase sa to vráti na tú istú hodnotu. Takže žiadna sláva to nie je pri dnešnej cene benzínu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů