P.S. časem, když zdechnou získáte denní svícení a na oranžovou kontrolku si taky zvyknete

O co de, předky (dálka,tlumené), když zdechnout tak to večer poznáš, blinkr Ti začne blikat ve větší frekvenci a brzdovky prověříš, když hemstneš na brzdu, když nebudeš mět rozsvíceno (rozsvítí se oranžová kontrolka na palubce)....Spirpin píše:Což o to, na kontrolku si zvykneš; hloupé ale je, že pak nepoznáš (pokud nezachytíš jednorázovou hlášku počítače), když Ti později praskne nějaká důležitější žárovka
Nepodařilo. Očistil jsem ukostření povyměňoval žárovky a pořád to sem tam problikne a někdy svítí. Dělá mi to i u stěračů, když sepnou blikne mi ta kontrolka, ale už to neřeším, jaksik sem si na to zvykBren1 píše:Joe - podařilo se ti odstranit to problikávání kontrolky poruchy světel. Začalo mi to taky dělat. Ale mě to začalo, když mě vyměňoval parkovačku...musím zkusit zajet znova za tím elektrikářem a vytáhnout a znovu nasadit. Asi tam bude někde špatná kostra.
tak copak jde to jen na H1 potkavačky ty zas tak nejsou duležite neřeknu normal světla nebo buch mě dej dalkovetuta146 píše:Ten tvůj effekt užyješ fakt ěnom přy ukazskách ale určytě to bude víborní
jasny budu platit za přestavbu a seřizeni světel a elektrikuLadin 164V6 píše:mne sE to lýbi, ma to kamaRaT na GolFu
ale asy bych radsy vzal HID Xenoni, us jsou kolem 1100,-
to si mohl mit nějake ty lacine sračky co prodavaj tesku za 100KCPetr147 píše:ty modrý cooooooool bluuuuuuuuuuu jsou pěkně na ho...o, furt to praská, dokonce i když to nesvítí... třeba ted jsem zjistil, ze mi praskla tahle kouzelná žárovka v mlhovkách a to svítila za svůj život asi 20 minutměl jsem to na autě asi dva měsíce (svítilo to bíle, né modře) a už tam jsou zas normální Osram/Philips... navíc jsou na mokrém asfaltu pěkně na ho...o vidět...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti