Ekonomické informace (Alfa, koncern Fiat, a tak vůbec....)
Re: Ekonomické informace (Alfa, koncern Fiat, a tak vůbec....)
tak ono se to prodává hlavně v améru.... V Evropě se jezdí na image a né na koně, tak to tady má těžší.... 

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
Co myslíš? Genesis? Moc je nepotkáš. A kolikrát potkáš GTA? Jsem líný hledat statistiku kolik Genesisů se zatím prodalo, spíš mi šlo o to, že korejci mají dnes takové zázemí, že jsou schopni produkovat i tyhle úzkoprofilové modely a rozhodně na tom neprodělávají.
Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
jo já ten odkaz nečet, myslel jsem že se bavíte o tom jejich kupátku se zadním náhonem ("coupe"?).... Ale to je jedno, dneska prostě musíš prodávat ve velkém relativně obyčejné auta typu Giulietta, aby sis vydělal na lahůdky.... Jesti za rok Alfa prodá 5-10 tisíc nějakých Spiderů, to ji ekonomicky nevytrhne.... Vývoj všeho je strašně drahý, takže na to musíš prodávat desítky tisíc aut (s čestnou výjimkou Ferrari, kde upřímně řečeno nechápu, jak to dělají, že jsou tak dobří ,v zisku, a přitom ty jejich auta furt zachovávají svoji identitu....)
Holt kvantita jede - je to hezky vidět na krachu Saabu, a problémech Alfy a třeba Volva, zatímco Hyundai a VW mají na všechno peněz dost....
Holt kvantita jede - je to hezky vidět na krachu Saabu, a problémech Alfy a třeba Volva, zatímco Hyundai a VW mají na všechno peněz dost....
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
No právěže to má být sedan, takže přímá konkurence pro Giulii (jestli teda bude). Nebudu obhajovat korejce, ale kvalita už je dávno někde jinde než v začátcích. Na rozdíl od motyk nemají žádnou sportovní historii a přitom se do segmentu "zábavných" aut tlačí dost úspěšně.
Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
- cooper.mb
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
No já na nové auto stejně nemám
a mít asi nebudu takže než si koupím nějakou "novou" ojetou alfu, která se ještě ani nevyrábí tak už budu v důchodu
pokud se vyrábět začne
)))

Ja v tom ci bude Alfa patrit pod FIAT spolu s Chryslerom alebo mozno v buducnosti s VW rozdiel nevidim. Partnerstvo s chryslerom fiatu ziadne extra vyhody a inovacie neprinesie, pozrime sa napriklad cim je Lancia Thema alebo inac povedane Chrysler 300....ano je to vlastne niekolko rokov starý chrysler 300C, ktory ma navyse podvozkovu platformu zo stareho mercedesu E klasse...len na to hodili iné "plechy" a novsi interer. Tak za týmto by mi ako alfistovi urcite luto nebolo!!!
Fakty su vsak take, ze Alfa pod vedením pana Marchioneho je automobilkou, ktora uz par tyzdnov vyraba 2 modely...ano slovom dva, je to trochu smutne a ak to pojde takto dalej a spominany pan bude pravidelne odkladat nastup novych modelov ako naposledy Giulia tak tie Kubasom spominane V6 nebude kam davat...leda tak do kufra Giulietty
Pozrime sa ake auta dnes robi Jaguar, ktory bol este nedavno v takej prd...ako je teraz Alfa...a to ho vlastni TATA.
Takze je mi jedno, pod koho Alfa bude patrit ak jej to pomoze dostat sa konecne tam kam patri.../tým TDI tunerom potom dame deku
/...a hlavne nech uz zacnu robit vacsiu Alfu...na mojej 166 totiz dost pribudaju kilometre a nemam sajnu za co to vymenim 
Fakty su vsak take, ze Alfa pod vedením pana Marchioneho je automobilkou, ktora uz par tyzdnov vyraba 2 modely...ano slovom dva, je to trochu smutne a ak to pojde takto dalej a spominany pan bude pravidelne odkladat nastup novych modelov ako naposledy Giulia tak tie Kubasom spominane V6 nebude kam davat...leda tak do kufra Giulietty

Pozrime sa ake auta dnes robi Jaguar, ktory bol este nedavno v takej prd...ako je teraz Alfa...a to ho vlastni TATA.
Takze je mi jedno, pod koho Alfa bude patrit ak jej to pomoze dostat sa konecne tam kam patri.../tým TDI tunerom potom dame deku

Alfa Romeo 166, 2,4 JTD 20V sportronic
- zde.
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Lepší TATA než VW, který všude nasere své unifikované komponenty od motorů až po ovládací páčky..
33
prdel je,ža TATě spadly nové jagy XF a XJ do klína, celý jejich vývoj platil Ford, který automobilku prodal v okamžiku, kdy se začala stavět na nohy 

Alfetta GTV 2.0 L
156 2.5 V6 ("baby GTA" projekt pro syna)
156 2.5 V6 ("baby GTA" projekt pro syna)
ono to vyzera ako by to vo Forde trochu nedomysleli...alebo im uz tak tieklo do topanok, ze sa Jagu museli zbavit... XF a XJ vyzeraju a jazdia moc dobre, asi by som si dal povedat 

Alfa Romeo 166, 2,4 JTD 20V sportronic
Už jste někdo viděl na silnici Freemont? V nabídce na Sauto jich je vcelku dost a jsem docela příjemně překvapenej cenou. Uvidíme jak se bude prodávat, spíš teda v Evropě než u nás, tady je Fiat zabitej...
Například tenhle kousek za tu cenu super:
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... nt/9109946
Například tenhle kousek za tu cenu super:
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... nt/9109946
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
KTM 990 Adventure
Já sem ho viděl postávat jenom u salonu, možná jednou na silnici. Bohužel jak píšeš u nás je zabitej i když ceny má hodně dobrý viz toto srovnání s konkurencí http://www.auto.cz/co-koupit-freemont-o ... -4x4-61111
1750 ATB => JSEM JEŠTĚ MLADÝ NA ŠESTIVÁLEC :D
Freemont má v itálii našlápnuto být nejprodávanější auto ve své třídě (před Mondeem, Passatem a spol.). Ročně by tam mohli prodat tak 10-15tis. ks, čili Evropa hrubým odhadem 25-30tks....
Nejspíš to bude o dost víc než řada Ulysse/Phedra, přičemž náklady na vývoj jsou mnohem nižší....
Kdybych sháněl pixlu tohoto typu, tak bych asi neváhal....
Pro šílence je ta verze 3.7V6 za 750 tyček....
Jezdci formule TDI by v kopcích na dálnici asi nechápali
Nejspíš to bude o dost víc než řada Ulysse/Phedra, přičemž náklady na vývoj jsou mnohem nižší....
Kdybych sháněl pixlu tohoto typu, tak bych asi neváhal....
Pro šílence je ta verze 3.7V6 za 750 tyček....

Jezdci formule TDI by v kopcích na dálnici asi nechápali

Potřebovat sedmimístný auto tak bych asi ani o jiným nepřemýšlel. Slušně vybavený 2.0JTD zhruba za 550? To je víc než slušný... 

KTM 990 Adventure
KTM 990 Adventure
já v tom seděl a když jsem si nastavil sedadlo řidiče sám na sebe (+190cm), tak jsem si sedl za sebe a pak i do třetí řady. Né že by to byl extra komfort, ale šlo to....
A má to i velice hodnotně působící interiér, vlastně jsem v něm nenašel žádné levné díly atd.
Slušná kára za ty prachy, ikdyž italsky to auto teda moc nepůsobí....
Nechápu, jak může to auto být tak levné, když se to ještě dováží z mexika....
Holt asi náklady na pracovní sílu jsou tam někde úplně jinde.... (pokud by stejným způsobem vznikaly Alfy, třeba bysme se dočkali Giulie 3.7 V6 za 800 tyček, což by mi vůbec nevadilo
A má to i velice hodnotně působící interiér, vlastně jsem v něm nenašel žádné levné díly atd.
Slušná kára za ty prachy, ikdyž italsky to auto teda moc nepůsobí....
Nechápu, jak může to auto být tak levné, když se to ještě dováží z mexika....
Holt asi náklady na pracovní sílu jsou tam někde úplně jinde.... (pokud by stejným způsobem vznikaly Alfy, třeba bysme se dočkali Giulie 3.7 V6 za 800 tyček, což by mi vůbec nevadilo

Italská elegance to moc není, ale to třeba Croma taky ne. Subjektivně je Freemont proti Cromě krasavec. Mimochodem je trochu smutný, že v koncernu vyrábí nejsilnější auto Fiat. Lancia i Alfa takovej výkon nabídnout nemůžou. Ale srandy s tím Pentastarem asi bude kopec. 

KTM 990 Adventure
KTM 990 Adventure
kopec nekopec....
Jinak Pentastar dostane už brzo Thema a jednou, snad, kolem roku 2018, jeho šestou evoluci, snad.... i.... bojím se to říct....

Jinak Pentastar dostane už brzo Thema a jednou, snad, kolem roku 2018, jeho šestou evoluci, snad.... i.... bojím se to říct....

Myslis , ze to v tom 2018 daju do Brava? 

AR Brera 3,2V6 Q4 191kW-"Krásna"
AR GT 1,9 JTDm Q2 110kW-“Blackline”
ex-AR156 SW 2,4JTDm 20V 129kW-"Veľká"
ex-AR147 1,6TS 77kW-"Malá"
AR GT 1,9 JTDm Q2 110kW-“Blackline”
ex-AR156 SW 2,4JTDm 20V 129kW-"Veľká"
ex-AR147 1,6TS 77kW-"Malá"
- Franik
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
2018 bude v alfě 1,0TFSI V2 a systémem start stop, z kopce to bude jeden válec vypínat. 

Giulietta QV 10/2010 ex.
156 SW 2,4 129kW ex
156 2,5V6 ex
https://www.facebook.com/AutoklempirRovnaniMetodouPdr?fref=ts
156 SW 2,4 129kW ex
156 2,5V6 ex
https://www.facebook.com/AutoklempirRovnaniMetodouPdr?fref=ts
Ty si děláš srandu, ale nějakému prudce inteligentnímu nařízení EU, které by něco podobného vyžadovalo, bych se už ani nedivil 

156 SW 1.9 JTDm
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
pro mě je takovwé auto zlý sen...
AR Giula 2,0 Super
EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet
EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma
EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs
Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou
EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet
EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma
EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs
Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou
http://www.auto.cz/alfa-romeo-4c-dostan ... 0-kw-62092
Alfa Romeo 4C dostane nový motor 1,8 T (220 kW)
Alfa Romeo 4C dostane nový motor 1,8 T (220 kW)
- Ladin 164V6
- SemTuFurt
blablabla.... 

AR 164 3.0 24V Super 171kW Nero601 92' (Zombie - la machina arrogante)
Bmw 3er M3 3.2 Convertible Alpinweiss3 98'
Bmw 3er M3d2 SportWagon TitanSilber '06
Renault Kangoo 1.2 16V '08 :D
Vždycky všechno OFF...
Bmw 3er M3 3.2 Convertible Alpinweiss3 98'
Bmw 3er M3d2 SportWagon TitanSilber '06
Renault Kangoo 1.2 16V '08 :D
Vždycky všechno OFF...
- zde.
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Cokoli z Italie psane v budoucim case nema cenu resit 

33
Tohle je docela zajímavá informace.

Otázkou je jestli to chtějí narvat do Themy nebo do budoucna počítaj s nějakým Alfáckým zadohrabem...Celohliníková přeplňovaná jednotka, připravená pro příčnou i podélnou zástavbu, bude schopná podávat výkon až 220 kW (300 k).

KTM 990 Adventure
KTM 990 Adventure