To já šel prostě pro nějaký auto a nakonec jsem odjel pětasedmouHampice píše:Podobnej příběh, akorát já šel pro R25 a odjížděl stejně jako ty ve 33ce
 .
 .To já šel prostě pro nějaký auto a nakonec jsem odjel pětasedmouHampice píše:Podobnej příběh, akorát já šel pro R25 a odjížděl stejně jako ty ve 33ce
 .
 . 

Kubas píše:.... aspoň někdo že má ještě rozum.... Alfa pod VW = žebrák prosící u Audi o díly....
zde. píše:Jj, jak už jsi někde něco takového psal, "Mám novou alfu, sice italskej sráč ale motor z audiny, držák vole rozumíš.."
Kvůli tomuhle všemu a hlavně kvůli tomu co píše Radim podle mě právě VW Alfu chce. Na to aby měl další "solidní" značku s netradičním designem už má teď Seat. A nějak to nedopadlo podle jejich představ. Aby byla Alfa pod VW nechci, ale jestli to tak dopadne tak si počkám jaký bude dělat auta a pak budu hodnotit jestli jí to prospělo nebo jestli jí VW zabil úplně. Zatím bych to neviděl tak tragicky.Radim píše:
problém u alfy je,že dělá úplně jiná auta než VW a tohle by nefungovalo dobře, i audiny jsou kromě řady RS hrozně sterilní vozy a 6-osmiválce to nezachrání.

já jsem to psal z pohledu alfisty,že by to nebylo dobré a nefungovalo by to. ovšem VW by si určitě poradil, mistři světa v unifikaci dílů a autHarous píše: Kvůli tomuhle všemu a hlavně kvůli tomu co píše Radim podle mě právě VW Alfu chce. Na to aby měl další "solidní" značku s netradičním designem už má teď Seat. A nějak to nedopadlo podle jejich představ. Aby byla Alfa pod VW nechci, ale jestli to tak dopadne tak si počkám jaký bude dělat auta a pak budu hodnotit jestli jí to prospělo nebo jestli jí VW zabil úplně. Zatím bych to neviděl tak tragicky.
 . myslím že ve vyšších třídách by na tom AR možná vydělala - ovšem o tom, že by Mito nebo Giulietta ztratily na charakteru, asi není debat.
 . myslím že ve vyšších třídách by na tom AR možná vydělala - ovšem o tom, že by Mito nebo Giulietta ztratily na charakteru, asi není debat. 
Právě proto si myslím, že znovu by to samý nedělali.Radim píše:jenže čím to je,že u Seatu se jim to nepovedlo? dali pseudo-Alfa design na koncernovou krabici, a i přes cenovou výhodu oproti alfě to nikdo moc nekupoval.

Fotil jsem to na mobil, ale není nic vidět prostě mobil si s protisvětlem neporadí.
  Fotil jsem to na mobil, ale není nic vidět prostě mobil si s protisvětlem neporadí.

To je proste presne to, proc ja tu skodovku tak nemam rad. Ne kvuli autum, ale kvuli tomuhle projevu.
  To je proste presne to, proc ja tu skodovku tak nemam rad. Ne kvuli autum, ale kvuli tomuhle projevu.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host