Ale ma poradny motor 3,2 a je to dostacujicicuhan píše:159ku bych nekupoval ze dvou důvodu ,její cena padá závratnou rychlostí a nemá v nabídce pořádný benzínový motor

Ale ma poradny motor 3,2 a je to dostacujicicuhan píše:159ku bych nekupoval ze dvou důvodu ,její cena padá závratnou rychlostí a nemá v nabídce pořádný benzínový motor
turbobenzin je neco jineho nez benzincuhan píše:dexter4852:co se čertíš![]()
kudrt:neposadil
151000 km je na tento motor absolútne OK, ak sú to skutočne najazdené km, nielen stav tachometru. Podľa toho, čo píšete, by to malo byť OK. Akurát, doporučujem si to preveriť. Ak predajca na Vás nehrá tzv. proformu, nebude mu to vadiťdexter4852 píše:hej chlapi nasiel som jednu alficku je to 2008 cka ale ma najazdene 151 000 km.podla majitela bolo auto kupovane na slovensku a celu dobu servisovane iba v znackovom servise.nieje tych 151 tkm vela na ten motor alebo nove moderne diesle vydrzia ovela viac?
No super..a nešlo domluvit, že Ti 24 hodin počkají? To je hodně divné, že ani ne za 24 hodin si pro auto přijede až někdo se Srbska a prodejce ti o tom při tvém značném zájmu neřekne, at si pohneš, že ho jinak odvezou....toto svědčí o solidnosti prodejce..pavlicek.alfa píše:Včera jsem byl prohlídnout několik Alf 159 u AUTO REMARKETING VAIC, s.r.o. Měli hlavně 2.4 motory.Vcelku dobrý a celkem super jsem si řekl. Chtěli po mě zálohu na rezervaci. Ale já si nebyl schopen ten den vybrat. Potřeboval jsem se poradit se ženou.
Dnes jsem se už rozhodnut rozjel k paní Vaic na Heršpickou 6 i se zálohou (po dohodě s mojí paní). A bohužel se mi stala jedna nepříjemnost. Přijedu k nim a co nevidím:
1 litevský kamion odváží Fordy a Cromy! To jsem si pomyslel O.K., díky bohu Vaicovi fungují. Ale když jsem viděl srbský kamion na kerým bylo 6 Alf 159 včetně mojí vytoužené a právě odjížděl, myslel jsem že si to hodim.![]()
No co nadělám. Dlouho jsem vybíral a nakonec přebral. Ale určitě si svojí 159 koupim od nich jen už nebudu otálet jak vůl.
problém, že si tu někdo dělá reklamu a z nás voly...mgr.maria.vaic píše:Jaký problém se tu,konkrétně,řeší? Obávám se,že mi unikly souvislosti
furt nic??pavlicek.alfa píše:Včera jsem byl prohlídnout několik Alf 159 u AUTO REMARKETING VAIC, s.r.o. ......
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 1 host