všeci nejsou takoví, takových je cca 95%..
těch 5% normálních jsou důchodci motorkáři

Omyl, pointa je v tom, že Ti to tam poslal debil. Stejně tak v tu chvíli ten samej debil mohl sedět v autě nebo náklaďáku...Liwika19 píše:...no ale proste pointa bola ta, ze debil na motorke sa mi skoro rozflakol pod kolesami...
Aha, pokud si myslíš, že je 95% motorkářů magorů tak se nedivím Tvým názorům a tomu jak si na mě vystartoval. Jen nechápu z čeho to pramení...juraz3nca píše:rozumíme si, .. ňufákom ..![]()
všeci nejsou takoví, takových je cca 95%..
těch 5% normálních jsou důchodci motorkáři
A známe tu: "Předpis je předpis, vůl zůstane volem..."?juraz3nca píše:-omyl pointy?
kdyby měl cokoliv jinýho než motorku, nechoval by se jako mistr světa![]()
-tak Harousi, neropočítaval jsem to, pokud jede náhodou motorkář jak má, tj myšleno pokud dodržuje rychlosti tak jako já, teoreticky se v pruhu ani nepotkáme.. pokud nevyjíždíme z jednoho místa spolu.. tak že proto nevím kolik se motorkářů na cestě pohybuje,..
proto mohu registrovat jenom ty, kteří tu rychlost překročují, tj ti, co mě předjedou..
a ty co předjedu já, což se dá spočítat na jedné ruce, to jsou právě ti důchodci..
Aha, jestli to náhodou nebude hlavně o tom předjíždění. Že by pošramocený ego?juraz3nca píše: proto mohu registrovat jenom ty, kteří tu rychlost překročují, tj ti, co mě předjedou..
a ty co předjedu já, což se dá spočítat na jedné ruce, to jsou právě ti důchodci..
prte píše:me deptaj ty skutrari s 50ccm, doprdi se na semaforech prede me mezi autama a pak je orisek je zase predjet pac jim to nejede![]()
jinak se chovaj sebevrazi na silnickach a jinak se chovaj na cestovnich endurach ci chopprech![]()
ovsem nejbrutalnejsi kastou sou panicky na skutrech, to je obcas lepsi zastavit, vypnout zapalovani, zahodit klicky a jit radsi pesky
[video]http://www.youtube.com/watch?v=EvXonioynRE[/video]juraz3nca píše:za kruháčem V1a Podélná čára souvislá, navazovalo V13a Šikmé rovnoběžné čáry, potom mezera cca 4m pro průjezd vozidla, pak V9a Směrová šipka pro odbočení protijedoucích křížící náš směr jízdy, pak zase V13a Šikmé rovnoběžné čáry a plná...
to vše na cca 350m.. v těch místech jsou i tři výjezdy na cestu, pak cesta prudce pár metrů klesá a hned křižovatka...
Šmarjá to je hrozná blbost. Kde si to viděl?juraz3nca píše:jinak poliši už asi motorkáře kontrolovat nebudou, EU prej něco na ně chystá, prej budou mít moduly gps a poldům to bude hlásit samo..
Klid, to je nějaká p_čovina, na to můžou skočit akorát tak jedinci jako juraz3ncaHarous píše:Nšjak tak.![]()
Šmarjá to je hrozná blbost. Kde si to viděl?juraz3nca píše:jinak poliši už asi motorkáře kontrolovat nebudou, EU prej něco na ně chystá, prej budou mít moduly gps a poldům to bude hlásit samo..
Ladis píše:Tak o mě si,taky mnozí řidiči musejí myslet své..., Když jezdím naším židovozem do rachoty a z ní, předjíždění v obci vyšší rychlostí jak 50 Km/h ( protože většinou chytnu před sebou vemeno, které jede mimo obec 70a já jedu v 5 lidech a nemám koně ho předjet
, někdy si to vyloží, že ho ten frajírek dal v obci, tak pak mě louskne znova a zese mě brzdí, protože nechápe, že si chci jet to svoje - obec tach 60 mimo tacho 100). Dále protůrování na místě, třeba na parkovišti a to ne proto, abych všem ukázal jak zní 70 postižených koní po čtvrt milionu Km, ale aby mě to přeplo na plyn
a všechno završuje brutálně zafóliované skla úplně do černa a to ne proto, že je to cůůůl, ale protože bertoneho povoz nemá klimu a v létě je to prostě víc fajn. Takže shrnutí, jsem největší sviňák na své trase
. Tak a teď do mě
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 1 host