Příspěvek
od Dallen » 26.10.2011, stř 12:25
@Nadkachna: Mluvíš rozumně, automaticky neznamná, že mladý nezkušený řidič se silným autem se musí rozsekat. Ale já jsem i kamarádi v okolí jsme si prošli takovou evolucí škoda 105 33kw, forman 44kw (nejvděčnější auto co jsem kdy měl), passat b3 55kw a teď alfa 106kw.
A musím říct, že jsem rád za tenhle vývoj protože, mi přijde, že kdybych rovnou měl alfu tak o hodně přicházím (něco jako život bez dětství).
Ráno pumpovat, potom sitič, občas se vybila baterka tak tlačit auto po centru ostravy (policajt nám pomáhal), opravovat tu škodovku někde v garáži atd. V podstatě hrozně rád na to vzpomínám, člověk se nebál rozebrat celý motor, protože nový motor měl soused v garáži a chtěl za něj 15kč.
Teďka když jdu ráno k auto tak vždy mám pocit nastartuje to, jakékoliv vrznutí, hučení apod. ve mě vzbuzuje pocit, že zase budu pár dní v garáži a moji peneženku opustí masaryk.
Na jednu stranu chce člověk opravdu to nejlepší na co má, ale zkus si to nezkazit a zažít si taky tu malou evoluci.
Já osobně teď mám problém, alfu si asi nenechám protože potřebuju větší auto, ale z čeho teď vybírat, je třeba vybírat zase o něco výše a zde je už výběr dost zužený.
To, že rodiče chtějí nějaké novější auto je samozřejmé, kdo by chtěl, aby jeho dítě jezdilo v rakvi. Ale pokud jezdíš v městě tak ti až toho tak moc nehrozí. A třeba taková škodovka je na naučení na sněhu super věc
Poděkujme našim zákonodárcům, že za takovou škodovku pak vyplazneš dva masaryky na magistrátu.
Limo* s bussem (166 3.0)
Ex: 156TS