Byl by někdo ochoten mi objednat z Allegra toto http://allegro.pl/przegub-wewnetrzny-al ... 58799.html na moji adresu? Nemam tam učet. Nebo radu jak to udělat. Díky za odpověď
A bylo by možný přez tebe přivést z Poska věci na AR od těch Poláků?Franik píše:né je to tim že jich cca 10% dělá se mnou v práci. Já to říkám tak že škodná je německý podnik na české půdě s polskýma pracovníkama. stačí jakému koliv polákovi říct co potřebuju a on to doveze.
Zítra ti tedy pošlu odkaz na ty věci, jedná se o olejový čerpadlo a vnitřní klouby na poloosy nové, přes Allegro. Já jsem si s těma prodejcema psal i by mi to poslali do čech ale... tohle by ni přišlo jednodušší přes tebe a hlavně nemusím očekávat že by mi od nich přišlo něco na ho...o. Polák s Polákem se lépe dohodneFranik píše:problém by to nebyl, ale neručím za funčknost dílů,(oni poláci jsou takový kšeftaři, teda ne ty co semnou dělají ale ty na jejich aukru.) napiš co potřebuješ a odkaz já to nějak domluvím. jseš si schopný pro to pak dojet pokud to bude něco velkého ke mě? Jinak ten co mě vozí věci byl i na sraze v Drhlenách modrá 145.
šikovní kluci...ty mrdky polské mi poslaly falešný xenon ... obyčejné světlo, které je vlastnoručně předělané na xenon (tj. světlo bylo rozlepené, vyměněná čočka, objímka, atd., přidaná elektronika) ... prý to okem skoro nejde poznat, tak uvidíme
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti