Blu&Me a USB player
Re: Blu&Me a USB player

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
zdarec....
skriptova navigace. Co je tam vlastně navíc abych mohl aktualizovat svoje blue and me s usb na navi? jen GPS modul?
Myslim ze to mas Ty Rezniku, ne? Nechci klasickou navigaci ale normal svoje alfa oblibene radio a scriptovku.
skriptova navigace. Co je tam vlastně navíc abych mohl aktualizovat svoje blue and me s usb na navi? jen GPS modul?
Myslim ze to mas Ty Rezniku, ne? Nechci klasickou navigaci ale normal svoje alfa oblibene radio a scriptovku.
AR 159 2.2 jts
AR GT 2.0 selespeed
AR 156 2.5 V6ex
AR GT 3.2 V6 ex
AR 156 2.0 selespeed ex
AR 159 SW 1.9 jtdm ex
AR GT 2.0 selespeed
AR 156 2.5 V6ex
AR GT 3.2 V6 ex
AR 156 2.0 selespeed ex
AR 159 SW 1.9 jtdm ex
- ReznikCZ
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
jj mám a musím říct že sehnat mapy je fakt bomba . .ale na model 2008 mám celou Evropu, mladší jsem nesehnal. Nefunguje u mě na 100% mám nojvější firmware . . .doveze mě pouze ve svém státě, neumí spočítat cestu přes hranice
Mercedes-Benz S500 4Matic
.......ale srdcem stále Alfista
Neumí počítat přes hranice? Vtipná naviface. Hele a navigace se ovlada jen klasicky přes menu ne? Nemám ty funkční čudle u zrcátka. Jesli uvažuji spravně, stačilo by jen sehnat gpsmodul a nainstalovat blueandme navi.
A celkem by mne zajimalo jak to je pak s přehrávačem. Mapy máš na usb a muziku tam normálně přihodíš? Nebo při navigování máš smůlu a nemůžeš poslouchat?
A celkem by mne zajimalo jak to je pak s přehrávačem. Mapy máš na usb a muziku tam normálně přihodíš? Nebo při navigování máš smůlu a nemůžeš poslouchat?
AR 159 2.2 jts
AR GT 2.0 selespeed
AR 156 2.5 V6ex
AR GT 3.2 V6 ex
AR 156 2.0 selespeed ex
AR 159 SW 1.9 jtdm ex
AR GT 2.0 selespeed
AR 156 2.5 V6ex
AR GT 3.2 V6 ex
AR 156 2.0 selespeed ex
AR 159 SW 1.9 jtdm ex
- ReznikCZ
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Oboje na USB je funkční zároveň... Mám ještě jedny navigační podklady a fungujou perfektně (dostal jsem je s autem) ale jen východní Evropa (do Chorvatska bez problému).. Navi a celé Blue&Me se ovládá přes menu (tlačítky na volantu) na obrazovce(s kilometráží, spotřebou a tak). Určitě mám GPS modul ale jak je těžká instalace nevím...když jsem chtěl přeinstalovat na novou verzi a dokoupit obrazovku tak mi bylo řečeno že se to týká řídící jednotky a to že nejde....
Funkční čudlík u zrcátka s označením "NAV" je dost podstatná věc. Tím se to celý pouštíkudrt píše:Nemám ty funkční čudle u zrcátka.

Alfa Brera 1750 TBi
- ReznikCZ
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
to jsou jen tlačítka rychlé volby pro navi . .přes menu se to dá spustit
Presne tak. Blue and me se dá kompletně ovládat přes páčku na volantu. Takhle to mám. Takže logicky, navigace funguje jen s blue and me a ne s ridici jednotkou. Ted jde spis jen o hardwarove pozadavky. (pamět a gpsmodul) Kdyby teoreticky pamět byla stejná nebo stacila pro upgrade na navi (a hodně zajímavé je že pack pro upgrade na klasicke blue and me 5.5 má 55MB a pro blue and me navi 5.5 má 25MB) a do radia se dal jednoduse pripojit gpsmodul (vzhledem k snaze snizit naklady na výrobu by radio mohlo být připravene pro navi) bylo by vše v poho... snad.
Sjedu asi do AR servisu...
Montaz AR display navigace je asi trochu jine kafe, protoze zde musi byt vetsi pamet pro nahrani softu - grafické rozhraní....
Sjedu asi do AR servisu...
Montaz AR display navigace je asi trochu jine kafe, protoze zde musi byt vetsi pamet pro nahrani softu - grafické rozhraní....
AR 159 2.2 jts
AR GT 2.0 selespeed
AR 156 2.5 V6ex
AR GT 3.2 V6 ex
AR 156 2.0 selespeed ex
AR 159 SW 1.9 jtdm ex
AR GT 2.0 selespeed
AR 156 2.5 V6ex
AR GT 3.2 V6 ex
AR 156 2.0 selespeed ex
AR 159 SW 1.9 jtdm ex
Spustit se to dá, ale po spuštění navigace se přes tlačítka na volantu dostat na nějakou podpoložku v menu chce hodně cviku, mě se to ještě nepodařilo, protože když tlačítkem "sluchátko" na volantu dám menu - objeví se menu - ale když do 3 sekund neudělám krok, neudrží se a zmizí.
Když stisknu tlačítko NAV, objeví se přímo menu navigace, kde se můžu pohodlně pohybovat bez časového omezení a můžu navigaci vypnout, přerušit nebo znovu nastavit jedním kliknutím.
Když stisknu tlačítko NAV, objeví se přímo menu navigace, kde se můžu pohodlně pohybovat bez časového omezení a můžu navigaci vypnout, přerušit nebo znovu nastavit jedním kliknutím.
Alfa Brera 1750 TBi
jo to mas pravdu. Ale stejne jako s klasickou navigaci, nastaveni trasy nedelam za jizdy. Teda vetsinou 

AR 159 2.2 jts
AR GT 2.0 selespeed
AR 156 2.5 V6ex
AR GT 3.2 V6 ex
AR 156 2.0 selespeed ex
AR 159 SW 1.9 jtdm ex
AR GT 2.0 selespeed
AR 156 2.5 V6ex
AR GT 3.2 V6 ex
AR 156 2.0 selespeed ex
AR 159 SW 1.9 jtdm ex
- ReznikCZ
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
no ono to za jízdy lze ovládat hodně omezeně...dost věcí je za jízdy skryto . .ale k té verzi, zkoušel jsem aktualizovat na verzi 5.5 a nešlo mi to je to pro novější software (bez nav a nebo s nav na obrazovce)...sehnat vůbec něco o convergence C3 (tak se to jmenovalo když jsem to objednával) je boj
ať už aktualizace nebo mapy)

Ahoj alfáci, chci se zeptat, jaké nemáte zkušenosti s přihlášením telefonu k B&M na 159 r.v.konec 2010. Já mám takovej problém, že ikdyž mám nastaveno v telefonu, aby se sám automaticky přihlašoval k B&M, tak se mi přihlásí jen když ho vypnu a znovu zapnu. Je to docela otrava. Nepomůže ani ikdyž vypnu a znovu zapnu bluetooth. Telefon je Nokia 6220 classic. Máte někdo podobný problém? A který telefon vám fachčí jak má? Dík.
159SW 2.0JTDm Distinctive Rubino
155 1.8ST Sport
155 1.8ST Sport
- Kolbik
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Taky se zeptam. Umi nekomu BM cist sms a popr. s jakym telefonem? Ja vyzkousel 2 a ani na jednom to neslo.
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
159 2.4 JTDm, 19" Cannes, Ti prahy, Öhlins TTX36, Eibach ProKit & ARB kit, Bose audio + vytlumeni, atd...
159 2.4 JTDm, 19" Cannes, Ti prahy, Öhlins TTX36, Eibach ProKit & ARB kit, Bose audio + vytlumeni, atd...
- ReznikCZ
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
mám jen HTCčka (HD2 nyní a před tím Touch Diamond 2) oba fungovali ale nešla sms . .to bylo i v seznamu nekompatibilních tel (vše s WM) SE K800i bez problému...jinak s tím připojením nevím,...já třeba občas musím vypnout a zapnout BT v mobilu auto nemělo nikdy problém..
kompatibilitu zjistíte ZDE
kompatibilitu zjistíte ZDE
- Kolbik
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Diky moc, uz vidim, ze oba mnou pouzivane telefony jsou s sms readerem nekompatibilni.
Skoda, zajimalo by me jak je to pouzitelny. Jinak hovory atd. fungujou bezvadně. 

You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Zdravim.ryb píše:Ahoj alfáci, chci se zeptat, jaké nemáte zkušenosti s přihlášením telefonu k B&M na 159 r.v.konec 2010. Já mám takovej problém, že ikdyž mám nastaveno v telefonu, aby se sám automaticky přihlašoval k B&M, tak se mi přihlásí jen když ho vypnu a znovu zapnu. Je to docela otrava. Nepomůže ani ikdyž vypnu a znovu zapnu bluetooth. Telefon je Nokia 6220 classic. Máte někdo podobný problém? A který telefon vám fachčí jak má? Dík.
Ja som mal ten isty problem s jednym telefonom myslim ze to bol Samsung, nic nepomohlo iba vyp. zap. ako uteba, potom som kupil ini tel. a vsetko bolo ok.Neviem aka bola chyba.Odvtedy sme uz maly mozno 4-5 telefonov aj samsung a ine a vsetky fungovali aj teraz je vsetko ok

Ciao.
AR 159Sw, Q~tronic
Ex AR 159 1.9 jtdm 16v, 110kw Sedan
Ex VW Polo 1.4, 55kw
Ex AR 159 1.9 jtdm 16v, 110kw Sedan
Ex VW Polo 1.4, 55kw
- SwimPixo
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
dost casto je tato chyba sposobena firmware vo vasich telefonoch. treba ho aktualizovat na novsi a problem sa vyriesi
.

Jo, díky. Ta N 6220c není kopatibilní. Je to telefon, vím, ale ten foťák na telefon je fakt dobrej. Firmware mi asi nikdo nepřehraje a na netu jsem taky nic nenašel. Nebo máte nějaký tip? Pokud to nevyřeším, tak asi budu mít novej telefom 

159SW 2.0JTDm Distinctive Rubino
155 1.8ST Sport
155 1.8ST Sport
- SwimPixo
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
firmware ti prehraju v hocjakom mobilshop-e. a na svk som si to dal urobit vramci t-mobile bodov zadarmo... rozhodne lacnejsie nez novy telefon 

Zdravím Alfisty, dosud jsem mlčel, ale teď mám pocit, že jsem přišel na hodnotnou informaci, takže tohle je můj první příspěvek:
Zaseklé windows (tj. nefunkční Blue&Me) lze restartovat vytažením pojistky F39 (EOBD, kontrola tlaku, příprava na telefon, klimatizace) na panelu vedle volantu - aspoň teda na mým autě.
Není tedy potřeba vypínat celé auto odpojením baterie, stačí tento ctrl+alt+del.
Zaseklé windows (tj. nefunkční Blue&Me) lze restartovat vytažením pojistky F39 (EOBD, kontrola tlaku, příprava na telefon, klimatizace) na panelu vedle volantu - aspoň teda na mým autě.
Není tedy potřeba vypínat celé auto odpojením baterie, stačí tento ctrl+alt+del.
Alfa Romeo Brera 3.2 V6 Q4 2008
- Kolbik
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Vida ho chlapce. Má parádní auto s dobrou motorizací a pokud i další tvoje příspěvky budou takhle informativní, tak 

zdravím po dlouhé době je moje alficka nemocná a potřeboval bych radu s Blu&Me protoze po ctrl/alt/delete (pouze pojistka) Blu&Me jede ale kdyz vypnu motor a znova naastartuji tak zase nejede a rozblikaj se mi celkovy kilometry
nevite co s tim ?

AR 159 1.9 JTDm 110kW SW , černá metla, červená kůže
Rozblikanie celkového počtu najazdených km nastane napr. po neúspešnej aktualizácii firmwaru do Blue and me. Máte niekto skúsenosť s kompatibilitou mobilu SE Elm? Prípadne, ako nastaviť v Blue and Me angličtinu?
Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm 16V (150k), Q-Tronic, 2007
- Kocour666
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Mě se jednou rozblikaly km po tom co jsem připojil do zásuvky original nabíječku od Samsungu k mobilu.Vypnul jsem motor a nastartoval znova a už se to nikdy nestalo.Blu and Me nemam.
Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
BMW 320D E90
BMW 320D E90