Příspěvek
od sunic » 16.11.2011, stř 10:16
Hmm, já jen že Starline je fakt naprostej shit, že už nic horšího koupit nejde.. Ještě jsem se nesetkal s nikým kdo by tuhle značku označil za něco jinýho. A Delphi není o nic lepší. No prostě jsem koukal na Autokelly, a koupils to nejlevnější co tam měli. No nevím jestli je rozumný na takovýhle auto kupovat to nejlevnější co jde. Už jsem od mýho mechoše slyšel někdy v minulosti, že se přesně čep na Starlinu, teda u jinýho auta, utrhl a pak je vymalováno úplně.. neovládáš auto a seš v lepším případě jen ve svodidlech. No prostě narovinu, je to sice každého věc, ale fakt mi tohle šetření extrémně vadí. Není problém zvednout telefon a v Kelly se zeptat na ty Febi (shoda s originálem) kdy je budou mít skladem. Ale jestli Ti cca 1100,- rozdílu na ceně, ale nesrovnatelný v kvalitě vyhovuje, tak fajn.. No prostě jsem zvědav, až to tu dopadne jako kdysi na fóru Alfa156, kde týpci řešili to, že se mu podařilo na motor 2.0TS narvat termostat z Favorita. Taktéž lambda za 1200 z Filcky a tak dále. Jsem strašně hnusnej, ale nemám-li na něco peníz, tak to nekupuju. Pak přesně vznikaj ty řeči o Alfách a jejich spolehlivosti. No prostě [-o<
Alfa Giulietta 1.4T MA 125kW TCT rv. 2016
ex. Alfa 159SW 1.9 JTDm 110kW Q-Tronic rv. 2006
ex. Alfa 156SW 2.5 V6 140kW rv. 2000