Stále mezi námi jezdí hodně blbců...
- zde.
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stále mezi námi jezdí hodně blbců...
Jako že dneska upravíme video aby to lépe vypadalo a lépe byl prokázán úmysl a zítra třeba oběť dorazíme aby vražda byla dokonaná? Někde se začít musí 

33
Nevšiml jsem si, že by to video bylo upravené
Mimochodem tak se na to video podívejte ještě jednou a přiznejte se, kdo z vás při uhýbání do pravého pruhu zajíždí prudce až na čáru krajnice, asi nikdo co? Prostě chyba při předjíždění
Lacina je mi úplně ukradený, dneska jsem spíš sledoval abych nenaboural inteligenty s SDS, kterým nedochází, že v mlze ten zadek prostě není vidět, protože nesvítí

Lacina je mi úplně ukradený, dneska jsem spíš sledoval abych nenaboural inteligenty s SDS, kterým nedochází, že v mlze ten zadek prostě není vidět, protože nesvítí

Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
tak SDS, to je legenda české silnice
Lidi jsou schopní s tím vjet i na dálnici za šera....
Ale pak zas ti samí většinou přepnou na "all-in", tzn komplet světla včetně všech mlhovek

Ale pak zas ti samí většinou přepnou na "all-in", tzn komplet světla včetně všech mlhovek

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
@tuta: Naprosto stebou souhlasím. Pět let je hodně, ale tohle se nemůže tolerovat, protože potom to jde všechno do sraček. Sám nejezdím podle předpisů, jezdím bezpečně a tak, abych neudělal škodu. Ale když už se stane průser a nebo mě třeba zastaví policajt (třeba za 60tku ve městě) tak prostě jako chlap a nějak svéprávná osoba nést následky. A když mi napálí dva litry pokuty tak si zanadávám, ale je to jen a jen moje chyba. Jednou to je napsané na papíře a člověk se sám může rozhodnout jestli mu to za to stojí nebo ne.
Takže s případem Lacina souhlasím, je třeba si uvědomit, že to není jen 5let, ale vrátit se potom do pracovního procesu aj. tohle si sebou potáhne celý život.
Takže s případem Lacina souhlasím, je třeba si uvědomit, že to není jen 5let, ale vrátit se potom do pracovního procesu aj. tohle si sebou potáhne celý život.
Limo* s bussem (166 3.0)
Ex: 156TS
nie len CR ale SK ciest....ako tu vo zvolene je bezne ze na jesen je hmla (vsak kotlina s 2 riekami a priehradou) a tiez rano milujem ked som v kolone aut a predomnou rozsvietene hmlovky, alebo vcera uz za tmy som vychadzala na hlavnu a vidim ze po hlavnej len 2 pruzky biele...a to inteligent zato ze su poulicne lampy si nevie zapnut svetla
alebo zase teraz ked som sla domov tak zase oproti alfa 156 a pre istotu skusal ci mu svietia predne hmlovky 

156 2.4 JTDm 20V 200ps...byvala policajtka v taliansku...
- zde.
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Nerozporuješ se trochu? Pokud jezdíš bezpečně, proč bys měl něco platit, ještě k tomu člověku co je placený z tvých daní? Takže, jestli to správně chápu tak pojedeš po městě šedesát v místech kde je to možné, tedy bezpečně, změří Tě policajti a ty jim sebekajíc zaplatíš protože jsi svéprávný chlap?Dallen píše:@tuta: Naprosto stebou souhlasím. Pět let je hodně, ale tohle se nemůže tolerovat, protože potom to jde všechno do sraček. Sám nejezdím podle předpisů, jezdím bezpečně a tak, abych neudělal škodu. Ale když už se stane průser a nebo mě třeba zastaví policajt (třeba za 60tku ve městě) tak prostě jako chlap a nějak svéprávná osoba nést následky. A když mi napálí dva litry pokuty tak si zanadávám, ale je to jen a jen moje chyba. Jednou to je napsané na papíře a člověk se sám může rozhodnout jestli mu to za to stojí nebo ne.
33
Případ Lacina prošel tolika soudama, že nemá cenu pochybovat o jeho vinně a o prokázání úmyslu. Mě jediný co by zajímalo je to jestli by byla výše trestu stejná i bez mediálního lynče. Nezbývá doufat, že jo. Sedm let dostal magor kterej autem ve vzteku autem jako zbraní zabil, takže to by vcelku i odpovídalo.
http://www.ceskatelevize.cz/zpravodajst ... -sedm-let/
Docela by mě zajímalo s jakým trestem končí borci útočící na policajty.
http://www.novinky.cz/krimi/245948-zfet ... metru.html

http://www.ceskatelevize.cz/zpravodajst ... -sedm-let/
Docela by mě zajímalo s jakým trestem končí borci útočící na policajty.
http://www.novinky.cz/krimi/245948-zfet ... metru.html
Proti tomuhle je zase těch 5 let pro Lacinu trošku nepoměr. To trochu vyznívá tak, že kdyby Lacina byl zfetlej, toho Superba ukrad a vytlačil policejního Passata R36 tak na tom bude líp.„Muž je stíhán pro zločin násilí proti úřední osobě a čtyři další přečiny - ohrožení pod vlivem návykové látky, krádež, porušování domovní svobody a neoprávněné užívání cizí věci. Hrozí mu až šest let vězení,“ doplnila mluvčí.

Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
Jenomže tohle bohužel není problém policie, státního zastupitelství a soudů, ale našich vyvolených imunních zákonodárců. Jsou při jednoduchém problému vymyslet takové kokotiny, že normální člověk nechápe, viz nejnovější vynález s používáním zimních pneu 

Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
- zde.
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Stejně mi přijde že všichni soudci, státní zástupci i znalci tvrdí podezřele to samé. Taky si nedokážu představit že by se soudce nechal ovlivnit mediálním lynchem
Prostě něco mi na tom nesedí, prohlížel jsem všechny možné zdroje od dfense po blesk a stejně nemám jasno. Každopádně pět let je v kontextu naší "trestní kultury" moc, i kdyby měl v půlce jít ven.

33
to je podle tebe moc????? vždyť to přežili bez trvalých následků jenom zázrakem 

Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
- zde.
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Pravda, úplně by stačilo užít "pokud jsou podmínky které vyžadují použití zimních pneu, musí mít vozidlo zimní pneu".tuta146 píše:Jenomže tohle bohužel není problém policie, státního zastupitelství a soudů, ale našich vyvolených imunních zákonodárců. Jsou při jednoduchém problému vymyslet takové kokotiny, že normální člověk nechápe, viz nejnovější vynález s používáním zimních pneu
33
A kdo to bude hodnotit? Kdyby se na to vysr... a napsali úsek označený dopravním značením, nebo to zavedli jasně od-do tak je klid.
Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
- zde.
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
To je pravda. Ale opravdu měl viník v úmyslu těžce ublížit na zdraví?tuta146 píše:to je podle tebe moc????? vždyť to přežili bez trvalých následků jenom zázrakem
33
Když tě trefím 9mm Lugerem tak asi taky nepředpokládám, že to bude na náplast.
Existuje úmysl přímý a nepřímý, rozdíl v sazbě to nedělá,
Úmysl nepřímý
Pachatel věděl, že svým jednáním může způsobit porušení nebo ohrožení zákonem chráněného zájmu, a pro případ, že je způsobí, byl s tím srozuměn.
Jde tedy o případy, kdy hlavní účel jednání byl jiný (např. vybít si vztek, zvětšit zisk) a pachateli bylo lhostejné, jestli tím někomu uškodí, a proto takovou újmu vědomě riskoval. Rozhodující je vědomí rizika – jakmile nejde o riziko, ale o jistotu, jde již o úmysl přímý, i kdyby nebyl hlavním cílem.
Existuje úmysl přímý a nepřímý, rozdíl v sazbě to nedělá,
Úmysl nepřímý
Pachatel věděl, že svým jednáním může způsobit porušení nebo ohrožení zákonem chráněného zájmu, a pro případ, že je způsobí, byl s tím srozuměn.
Jde tedy o případy, kdy hlavní účel jednání byl jiný (např. vybít si vztek, zvětšit zisk) a pachateli bylo lhostejné, jestli tím někomu uškodí, a proto takovou újmu vědomě riskoval. Rozhodující je vědomí rizika – jakmile nejde o riziko, ale o jistotu, jde již o úmysl přímý, i kdyby nebyl hlavním cílem.
Naposledy upravil(a) tuta146 dne 14.11.2011, pon 23:21, celkem upraveno 1 x.
Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
- zde.
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Jediná výhoda by bylo jednodušší dokazování. Já jel třeba včera uložit auto k zimnímu spánku, nemám na něj vůbec zimní pneumatiky, ale bylo hezky tak co.. V případě, že by bylo od - do, tak bych ho musel buď uložit dříve nebo pořídit ještě jednu sadu kol. Ale proč?tuta146 píše:A kdo to bude hodnotit? Kdyby se na to vysr... a napsali úsek označený dopravním značením, nebo to zavedli jasně od-do tak je klid.
33
- zde.
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Jde o to kamtuta146 píše:Když tě trefím 9mm Lugerem tak asi taky nepředpokládám, že to bude na náplast.

33
- dolphin7
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Nebudu se k tomu tady nejak rozepisovat, tentokrat bych rekla ze ve vsem souhlasim s tutou...ten to rozepsal az az a jasne.zde. píše:Máš pravdu, že to někdo pociťuje jako spravedlnost je zvláštní a pro mě nepochopitelné.
Mozna kdybys tam treba mel nekoho z rodiny mluvis jinak.....je to na prvni pohled jasne, oc slo a ze ten ridic je nejspis psychopat s malym sebevedomim a chtel si neco dokazat, takze ja zas nechapu, ze ty nechapes

Alfa Romeo GTV 2.0 TS 16V
Škoda každého kroku, který se jde pěšky...
Škoda každého kroku, který se jde pěšky...
- zde.
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Taky bych chtěl poznat psychopaty s malým sebevědomím na první pohled, konečně bych věděl na čem si založit živnost.dolphin7 píše:na prvni pohled jasne, oc slo a ze ten ridic je nejspis psychopat s malym sebevedomim
33
Já k...a nechápu koho se furt zastáváte??? Poslal dva lidi z dálnice do lesa? POSLAL Mohli se zabít? MOHLI Tečka a šlus.
Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Lacinovi to patří, ale proč ten zfetovanej švýcar dostal jenom podmínku 

- DERGO
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
No z vlastní zkušenosti vím, že člověk prostě chyby dělá...a za chyby se platí...ale rozhodně bych nikoho nenazíval psychopatem, když ho vůbec neznám...to by jste mohli říct i o mě a o dalších, kteří udělali chybu...nevím jak jste na tom s chybama vy...a...kdyby to nebylo medializované, možná by se to vyřešilo i v klidu ( nevím jaký je to člověk - možná ho to mrzí, možná je to hajz a nesere ho to vůbec, což s ohledem na basu nechybuju..kdo to ví? já ne..a vy? ), ale je jasné, že jakmile se v tom začnou všichni štourat, tak se člověk snaží obhájit jakkoliv může...taky bych se hájil, kdyby mi hrozila basa čímkoliv...i tomu, že se vyhýbal autu...tot můj názor...
Alfa Romeo GT by Novitec 1.9 JTDm r.v. 2004
EX: (jezdí v ní dědeček hříbeček :))Alfa Romeo 145 1.8 TS 103kw r.v.1998 - konečně malé Cuoresportivo
EX(nedobrovolně): Alfa Romeo 166 2.4 JTD 100kw r.v.2000 šedá metal RIP
EX: (jezdí v ní dědeček hříbeček :))Alfa Romeo 145 1.8 TS 103kw r.v.1998 - konečně malé Cuoresportivo
EX(nedobrovolně): Alfa Romeo 166 2.4 JTD 100kw r.v.2000 šedá metal RIP
- Hampice
- SemTuFurt
K Lacinovi:
Byl to obchoďák, tzn. že za volantem na českých silnicích trávil víc času než doma. Takový člověk samozřejmě jezdí trochu jinak než důchodce o víkendu na chatu (nebo 20ti letá kravka). Znám to z vlastní zkušenosti, a ne jen já, myslím, že řidičů-profesionálů je tady celkem dost. Ono pak stačí, když proběhne pár nepříjemných hovorů se zákazníky, manželka tě ráno nasrere a celej den je v háji. Pak jedeš a potkáš něco viz. výše jak se táhne 2 km v levym pruhu 120 nebo ti to tam v kilu pošle před auto a ještě gestikuluje...
...
...
Nechci tim nic a nikoho omlouvat, ale myslim, že kdyby v tý mazdě seděl někdo, kdo má za volantem co dělat, dopadlo to úplně jinak.
Pořád tady čtu, že co kdyby v tý mazdě seděl někoho příbuznej atd...
A co kdyby ten někoho příbuznej seděl v tom Superbu?
...
...
Každá mince má 2 strany a tady se na tu druhou nějak omylem? zapomělo...
Pirát Lacina... pirát... pirát... proč? Protože jel černým Superbem a potkal někoho kdo neumí řídit...
Jak potom nazvat toho, kdo sedne za volant a neumí to???
Byl to obchoďák, tzn. že za volantem na českých silnicích trávil víc času než doma. Takový člověk samozřejmě jezdí trochu jinak než důchodce o víkendu na chatu (nebo 20ti letá kravka). Znám to z vlastní zkušenosti, a ne jen já, myslím, že řidičů-profesionálů je tady celkem dost. Ono pak stačí, když proběhne pár nepříjemných hovorů se zákazníky, manželka tě ráno nasrere a celej den je v háji. Pak jedeš a potkáš něco viz. výše jak se táhne 2 km v levym pruhu 120 nebo ti to tam v kilu pošle před auto a ještě gestikuluje...
...
...
Nechci tim nic a nikoho omlouvat, ale myslim, že kdyby v tý mazdě seděl někdo, kdo má za volantem co dělat, dopadlo to úplně jinak.
Pořád tady čtu, že co kdyby v tý mazdě seděl někoho příbuznej atd...
A co kdyby ten někoho příbuznej seděl v tom Superbu?
...
...
Každá mince má 2 strany a tady se na tu druhou nějak omylem? zapomělo...
Pirát Lacina... pirát... pirát... proč? Protože jel černým Superbem a potkal někoho kdo neumí řídit...
Alfa Romeo 164 QV (1992)
Alfa Romeo Giulia 2.0T Super (2018)
Alfa Romeo Giulia 2.0T Super (2018)
@zde.: Ano zaplatím tu pokutu i když si na to ponadávám, že to je třeba buzerace, ale jak je napsaný tak je daný, parafrázovat nad tím jestli to je blbě nebo dobře je oničem. Jednou to tak prostě je a basta.
To samé je když sí člověk dá pivo, já osobně si myslím, že jedno pivo mi nezhoršuje ani orientaci ani odhad. Ale sednu si za volant po jednom pivu? Nestojí mi to za to riziko (i když je zajimavé, že třeba ta 60tka v 50 stojí).
Jinak co se týče těch pětilet, ten případ je rozhodně zmedializovaný, ale že by mi trest přišel nějak přehnaný se říct nedá. Poslední dobou bylo hodně případů kde padali dle mě tvrdé tresty (teď si vzpominam třeba jen umlaceni bezdomovce 6 let, nebo třeba za vraždu sahuly dostali oba 15let).
Stejně pochybuju, že pět let vtom lochu zůstane
To samé je když sí člověk dá pivo, já osobně si myslím, že jedno pivo mi nezhoršuje ani orientaci ani odhad. Ale sednu si za volant po jednom pivu? Nestojí mi to za to riziko (i když je zajimavé, že třeba ta 60tka v 50 stojí).
Jinak co se týče těch pětilet, ten případ je rozhodně zmedializovaný, ale že by mi trest přišel nějak přehnaný se říct nedá. Poslední dobou bylo hodně případů kde padali dle mě tvrdé tresty (teď si vzpominam třeba jen umlaceni bezdomovce 6 let, nebo třeba za vraždu sahuly dostali oba 15let).
Stejně pochybuju, že pět let vtom lochu zůstane
Limo* s bussem (166 3.0)
A jak potom nazvat "profesionála", který nedokáže udržet nervy na uzdě? I kdyby měl seběvětší den blbec, nijak ho to neomlouvá, ba právě naopak. To jako když se policajt špatně vyspí, tak mě zastřelí za špatné parkování (jo neměl, ale parkovat na zákazu se taky nemá)? Něco na těch povinných psychotestech pro profesionální řidiče asi bude...Hampice píše:K Lacinovi:
Jinak, kdyby v tom Superbu seděl můj příbuzný, tak mu těch 5 let přeju, to mi věř.
AR 159 SW 2,2 JTS Ti
ex: AR 156 SW 1,9 JTDm
ex: AR 155 1,8 TS
ex: AR 33 SW 1,7 4x4
ex: AR 156 SW 1,9 JTDm
ex: AR 155 1,8 TS
ex: AR 33 SW 1,7 4x4
Protoze jsem profesionalni ridic, tak bych se taky hodne divil, kdybych si sel sednout zato, ze nekoho poslu ve 120 do lesa. Prece neumi ridit a na ty ceste nema co delat. Navic rano me nastvali decka protoze nechtely do skolky, manzelka mi osolila kafe, no proste den blbec.. Takze vsichni mi jdete z cesty protoze jedu jaa, ja jsem ritič z povolani !!
vskutku uvedomele nazory na kristalove jasny pruser tady ctu :-))
Poslal ho to auto do skarpy? Poslal .. Dostal za to flastr? Dostal.. Snad jen jedno by se dalo uznat, a to je, ze z toho byl udelany exemplarni priklad a i tak se s tim da jen souhlasit. Kez by se takto trestalo vse, mozna bychom nemuseli kazdy den zit v takovem hnoji, jako je CR.

vskutku uvedomele nazory na kristalove jasny pruser tady ctu :-))
Poslal ho to auto do skarpy? Poslal .. Dostal za to flastr? Dostal.. Snad jen jedno by se dalo uznat, a to je, ze z toho byl udelany exemplarni priklad a i tak se s tim da jen souhlasit. Kez by se takto trestalo vse, mozna bychom nemuseli kazdy den zit v takovem hnoji, jako je CR.
AR 147 1.6 16V TS 88kW