Dík všem za rady. Nakonec to dobře dopadlo, už jsem doma

Představa, že bych jel busem 5 hodin pro náhradní klíče a 5 hodin zpět mě fakt děsila... Sehnat o víkendu v Peci pod Sněžkou zámečníka byl nerealizovatelnej záměr, obvolal jsem kdekoho, většinou to nikdo nebral, nebo byl na víkend pryč. Asistenčka mi taky žádná nepomohla, když už to vypadalo, že pošlou technika, tak za chvíli volali zpět, že Alfu otevřít nedokáže. Nakonec jsem sehnal jednoho místního borce, kterej tam prej často otevírá turistům auta. Přišel s ohnutým drátem, zastrčil ho do dveří podél skal pod tu gumu a asi čtvrt hodiny tam s tím kvedlal, snažil se zachytit nějaký to táhlo, ale prd... Prej že je to moc dobře zabezpečený a že to neotevře... Nechal mi tam ten drát a šel si po svejch. Tak jsem to zkusil jako on, strčil jsem tam ten háček, chvíli jsem s tím hrkal a najednou CVAK a všechny čudlíky vyjely nahoru a bylo odemčeno

Pak už zbývalo jenom posvítit si dírou v zadní sedačce do kufru a vytáhnout ten zatracenej klíč. To mi teda spadl kámen ze srdce. Ale zároveň mě děsí, že když chmaták přesně ví, co, kam a jak strčit, tak je v autě do deseti vteřin...