světla ke spátečce: žárovky jsou ok,pojistku nevim jakou maj,přepokládám že s nějakejma jinejma světlama, dráty mezi kastlí a víkem kufru jsou dobrý,i jsem měřil jestli tam jde proud a nic.
prosím o rady v noci se mi blbě couvá

moc dík
P.
auto je z talianska tak povodny majitel je pase....Hampice píše:Zkus dohledat původního majitele a zeptat, co s tiom prováděl, Bude tam nějaká úprava zapojení. Na škodný to mám taky tak, ale už sem si na to zvyknul.
tak ja by som kukol tu kostru a ak tam je tak zmeral stavu na poistke ak tam je tak na tlacitku a pidla mna to ide cez rele tak by som kukol aj to ak tam vsade mas 12V tak by som od tlacitka natiahol 1+ kabel a kostru by som napojil pri hmlovke samozrejme by som tam dal new rele...Pilsner.Urqel píše:Zdravim,mam problém se světly a to s předními mlhovkami a světla na spátečku. pojistky na mlhovky jsem prošel,žárovky jsou ok,spínač spína i kontrolka svítí ale mlhovky nic.
světla ke spátečce: žárovky jsou ok,pojistku nevim jakou maj,přepokládám že s nějakejma jinejma světlama, dráty mezi kastlí a víkem kufru jsou dobrý,i jsem měřil jestli tam jde proud a nic.
prosím o rady v noci se mi blbě couvá![]()
moc dík
P.
a kde bych to rele měl hledat? neni to řízené ŘJ světel? na pojistce je plus pořád jak po zapnutí tlačítka tak po vypnutí. kontrolka u tlačítka svítí.1kovi píše:tak ja by som kukol tu kostru a ak tam je tak zmeral stavu na poistke ak tam je tak na tlacitku a pidla mna to ide cez rele tak by som kukol aj to ak tam vsade mas 12V tak by som od tlacitka natiahol 1+ kabel a kostru by som napojil pri hmlovke samozrejme by som tam dal new rele...Pilsner.Urqel píše:Zdravim,mam problém se světly a to s předními mlhovkami a světla na spátečku. pojistky na mlhovky jsem prošel,žárovky jsou ok,spínač spína i kontrolka svítí ale mlhovky nic.
prosím o rady v noci se mi blbě couvá![]()
moc dík
P.
1kovi píše:1: a ake to je vlastne auto![]()
2: tebe sa ale jedna o hmlovky a tie pochybujem ze idu cez daku r.j.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host