Tož uvidíme příští rok.... ale myslel jsem spíš ten objem.... prostě to chce 2,5....
Buď v klidu,když sem naposledy přitáhnul na zahradu vrak GTV6 turbo,citíl jsem i snad náznák pochopení:-). Ale když sem se po pár dnech vrátil,poznal jsem že sem se mýlil:-). Ale na druhou stranu,tatíkovy se ta hezká GTV líbí a užil si jí,před 2rokama sem mu vnutil 147 a jak si chrochtá... Máme to rozdělené stodolou,na jedné straně itálie a na druhé VW:-). A tím sem chtěl říct že strom nespadl daleko od jablka:-).Kubas píše:alfetty jsou max s dvoulitrem a ten už doma jeden mám.... 90 je s V6, čili by se mi to hodilo do sbírky(pak ještě kupátko GT1750 a měl bych docela slušné portfolio
). No uvidíme, nechci předbíhat, už tak jsem doma kvůli autům za blázna a kdybych dotáhl AR90, tak mě asi zbaví svéprávnosti
Myslím, že už to pomalu můžeš přepsat na AR159...V současnosti je právě model GTV a 75 považován za ideální vůz pro zábavu, ale cena zachovalých, v minulosti nehavarovaných vozů s pravidelným servisem je mnohdy stejná nebo vyšší než cena prvních AR156 ve stejném stavu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů