Ještě toho trochu...:-).crashta píše:Ty jo, 2 Pivrncove a 2 Jany.... Snad se tam moc po alkoholu nerozmnozi...
Letos sme na Ford Sierra srazu jednoho Škodovkáře měly a skoro na nás nezbyl chlastKubas píše:Ladin: škodovkář na srazu Alfistů.... to nemůže dopadnout dobře
To jsme dvaprte píše:za me bohuzel, zkouskovy
Vezmu tě GTVčkem vzadu:-). Ještě že tam už bude Pípa,bo do GTV se moc piv nevejde:-).hondzik píše:Tohle bych si nerad nechal ujít, ale je to strašně dopředu. Momentálně nevím co bude za týden.
Na 99% sám, polovička bude určo doma s malou. Ani nevím jak se tam dopravím, jestli Alfa nebo <> (v tomhle krajním případě doufám že ovíněné nás nenapadne obřadně upálit francouzský bydlík, zase Venco- víš kolik se tam vejde piv???) nebo se přinejhorším k někomu nakýbluju
GTVčkem ho vezmi vzadu, sedí se tam dobře ... i lidem kteří mají 180cm jako třeba jáPivrnec911 píše:Vezmu tě GTVčkem vzadu:-). Ještě že tam už bude Pípa,bo do GTV se moc piv nevejde:-).
Vklidu, jsem zvyklej sedět ve stísněných kupé. Nohy za řidičem, tělo za spolujzdcem. Pak tam složím i svých 185cm-BoarD- píše:GTVčkem ho vezmi vzadu, sedí se tam dobře ... i lidem kteří mají 180cm jako třeba jáPivrnec911 píše:Vezmu tě GTVčkem vzadu:-). Ještě že tam už bude Pípa,bo do GTV se moc piv nevejde:-).
aby to nebylo jako na CVV...speedy píše:Ja se taky hlasim
A kam dáme pivo????:-).hondzik píše:Vklidu, jsem zvyklej sedět ve stísněných kupé. Nohy za řidičem, tělo za spolujzdcem. Pak tam složím i svých 185cm-BoarD- píše:GTVčkem ho vezmi vzadu, sedí se tam dobře ... i lidem kteří mají 180cm jako třeba jáPivrnec911 píše:Vezmu tě GTVčkem vzadu:-). Ještě že tam už bude Pípa,bo do GTV se moc piv nevejde:-).
že mě ožerete, udělám si ostudu, a ráno budu mit strašnou kocovinuDědekBV píše: A.J.Michal: Čeho se bojíš, že nechceš zůstat přes noc?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Semrush [Bot] a 2 hosti