proč?uvery.leasingy píše:Autohaus-dovozy s.r.o.:tak to pěkně děkuji ale od nich auto rozhodně nechci
majklmajkl píše:Asi takhle,auto bych si od nich klidně dovézt nechal za 15 litru,ale ze bych si ho tam "od nich" vybral a koupil,to asi ne..Je jasý že jeden pomlouvá,jeden chválí,každý podle své zkušenosti,ale to je všude a at kupuješ cokoliv..
to neni problem u žadne firmy.tak jsem to řešil před 10 letyCipís píše:majklmajkl píše:Asi takhle,auto bych si od nich klidně dovézt nechal za 15 litru,ale ze bych si ho tam "od nich" vybral a koupil,to asi ne..Je jasý že jeden pomlouvá,jeden chválí,každý podle své zkušenosti,ale to je všude a at kupuješ cokoliv..
tak,tak... dovezt mnou vybrany kus ano.Jinak u nich pry neni problem se domluvit a jet pro auto snima...
no to ja prave nechcimajklmajkl píše:To seš docela sekáč když dáš kylo předem..modli se [-o<
Tak ho nedávej a nemodli se nouvery.leasingy píše:no to ja prave nechcimajklmajkl píše:To seš docela sekáč když dáš kylo předem..modli se [-o<ani davat kylo předem ani modlit se
na rukach ji nenosim ale od noveho roku budu.mcernoch píše:Jestli ti platí žena celý auto, tak tu zálohu neřeš.![]()
Já chci na jaře nový kola+gumy a doma mám oheň na střeše že zas budu rvát do auta prachy.
Takovou babu musíš nosit na rukách.
Tak takovej dárek bych si nechal taky líbit..Nemá ségru?uvery.leasingy píše:na rukach ji nenosim ale od noveho roku budu.mcernoch píše:Jestli ti platí žena celý auto, tak tu zálohu neřeš.![]()
Já chci na jaře nový kola+gumy a doma mám oheň na střeše že zas budu rvát do auta prachy.
Takovou babu musíš nosit na rukách.
prachy jsou jeji rodiny a je to darek pro nas a našeho syna.ona chtěla kombika jelikož planuje dalši ditě ale ja chci sedan.a uznala že sedan je hezči
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot], Nadkachna a 4 hosti