Tak sem vás budu taky chodit otravovat

Dnes jsem si přivezl domů 3.0 V6 24v

Gratulace k nejlepsi koupiBenito píše:Taky nejsem žádnej svatoušek. Proto na ježíška nespoléhám![]()
Poježděníčko parádní, ale chce to udělat komplet brzdy, juknout co je s klimou a modlit se ať nepadá sníh, ikdyž teda podle nějakýho polskýho vědátora má bejt nejkrutější zima za posledních tisíc let, no je fakt že Strahov už vrány okupovaly před tejdnem, tak nevim nevim[-o<
petr916 píše:Ahoj vespolek,
tento týden jsem si dovezl 2.0 GTV V6 TB v tmavě modré (jsem na tu barvu mírně ujetej). Takže se tímto hrdě hlásím ke všem stejně postiženým. Moc se mi tady na fórku líbilo označení "uloženka". Počítám, že si jí postupně upravím k obrazu svému. Tzn. klasický look, maximálně s křídlem a pod kapotou něco alá čip Autodelta s kevlarovým sáním.
Tímto nám všem přeji v letošním roce hodně štastných kilometrů a ať se nám sny plní, protože bez nich by život byl nudný
petr916 píše:jj Díky pánové. Je to hrdá Italka. O víkendu mi to už předvedla. Zatím není na CZ papírech, tak se jí snažím domluvit aby prošla technickou, ale hraje uraženou.
Jinak Michale vidím, že jsi z Plzně, to je z Berouna, co by kamenem dohodil, mohli bychom někdy poklábosit, často tím směrem jezdím.
Gratulace ..Rada166 píše:Tak já jsem si taky dneska udělal radost a pořídil si GTV 3.0 V6:-))
Tak toje radost noMichal_Plzen píše:Gratulace ..Rada166 píše:Tak já jsem si taky dneska udělal radost a pořídil si GTV 3.0 V6:-))
![]()
PS: Ja mam momentalne smutek... moje GTV je mimo provoz rana jako blbec nekde ze spoda pri rozjezdu a nejede. Motor toci, ale po zarazeni se nerozjede..prevodovka poloosy nevim
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host