Toho jsem si take vsiml, ale uz po tech podezrelych fotkach jsem o toto auto ztratil zajem. Je to boj sehnat neco solidnihoAndy159sw píše:A este mu nesedia KW a obsah? Pise ze je to 1,9 a pritom to je evidentne 2,4.
Źádná serviska ti nezaručí kvalitní stav auta a najeté km jak by smetjirkas píše:A jak chces poznat dobre auto? Meric laku? Dobre. Co motor? Diagnostika? A co dal? KM, serviska atd jsou myslim dobrymi indiciemi.
Tvoji naivitu bych chtěl mítmcernoch píše:V zahraničí většinou servisují ve značkových servisech a podle servisky a VIN kodu zjistíš celou historii auta naprosto bez problémů.
Jo,to tě akorát může zahřát u srdce a je to takový bonusAndy159sw píše:Dobr eindicie su ak dostanes k autu vsetky papier ako serviska , kluce, stary technicky od predchadzajuceho majitela, prirucku uzivatela no proste vsetko. Ja som tak kupil dali mi proste vsetko este aj faktury a dekra papiere pretoze auto bolo znizene. To potom mas uz dobru istotu. Ked som ja hladal bol som u jedneho Händlera a ten mi povedal ze auto ma vsetko a ja som sa dojebkal 800km a nemalo nic iba jeden kluc ziadna serviska atd. Takze asi tolko. Merac laku je dobry zaciatok.
Koupě ojetého auta je vždy skok do neznáma,do vnitra duše auta nevidí ani serviskaPresne proto se zajimam o auto se serviskou v zahranici. Fakt by me zajimalo jak chcete bez rozebirani auta zjistit jeho stav. To co je videt a vypada hodne pouzivane se vetsinou totiz vymeni napriklad pedaly, volant apd. Na predvadecku je auto jako nove a chyby se poznavaji az casem...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 3 hosti