proč jsme si koupili alfu (aneb nováčci se hlásí ;-)
Re: proč jsme si koupili alfu (aneb nováčci se hlásí ;-)
166 je neskutočne krásne a pohodlné a hlavne priestranné auto - gratulace 

Alfa Romeo 159 2,4JTDm Qtronic PANTERA 2007 DPF on
Golf RALLYE
Alfa Romeo 147 TS Selespeed
Alfa ROMEO 156 TS Selespeed (RIP)
Golf RALLYE
Alfa Romeo 147 TS Selespeed
Alfa ROMEO 156 TS Selespeed (RIP)
Tak ja se teda taky hlasim, alfu jeste zadnou nemam, ale moje stary Vento uz umira a me naprosto uchvatila 159ka nejlepe SW
. Tady hledam hlavne rady a zkusenosti pred koupi atd..zatim to vypada fakt na pekny a hodnotny forum. 

156-ka byla láska na prvni pohled. Když sem ji viděl poprvé,tak sem z ní byl totálně unešenej. A teťka sem unešenej znova, páč už je konečně má

Alfa Romeo 159 1,9 JTDm 16V 110 kw, DPF a EGR OFF!!! :-) <3
Alfa Romeo 156 1,6 TS EX
Alfa Romeo 156 1,6 TS EX
tak je to správné!!!
Srdeční záležitost

Alfa Romeo 147 JTDm
Alfa Romeo 147 JTDm
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD
Alfa Romeo 147 JTDm
Přesně moje řeč
chytne se a nepustí 

Alfa Romeo 156 1,6 TS EX
Alfa Romeo 156 1,6 TS EX
Uvidíme jak budeš chycenej po prvním servise 

Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24V (vepředu lopata, vzadu prkno) Ex.
Alfa Romeo 75 3.0 V6 America (nero) Ex.
Alfa Romeo 166 2.5 V6 (taková fialová) Ex.
Maserati čtyřidveře 4.2 Sport GTS (nero)
Rychle a stylově
Alfa Romeo 75 3.0 V6 America (nero) Ex.
Alfa Romeo 166 2.5 V6 (taková fialová) Ex.
Maserati čtyřidveře 4.2 Sport GTS (nero)
Rychle a stylově
Tak jako neco uz mam za sebou a myslel sem,ze to bude horsi
a hlavne sem pocital s tim, ze dily budou drazsi, ale ani tak sem se nenechal odradit
amuzou me presvedcovat jak chcou, ale JA BYCH NEMENIL!!! 

Alfa Romeo 156 1,6 TS EX
Alfa Romeo 156 1,6 TS EX
- Cipís
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:

AR 159SW 1.9JTDm 8V...Ex
AR 147 1.6TS .... Ex
AR 147 1.6TS .... Ex
servis na autech si dělám sám... a podle toho jsem taky kupoval auto... když se o tu holku budu starat, tak doufám že bude hodná :-)
takže jestli se starat o nějakýho WV nebo Alfičku... tak vyhrála nádherná 166. At si ostatní říkají co chtějí... každá značka má nějaký mouchy

takže jestli se starat o nějakýho WV nebo Alfičku... tak vyhrála nádherná 166. At si ostatní říkají co chtějí... každá značka má nějaký mouchy
Alfa Romeo 147 JTDm
Alfa Romeo 147 JTDm
Alfa Romeo 147 JTDm
tak tak :-) od moji pritelkyne tatik,chtel hnedka svist.. Tak sem ho teda kousek svezl a ze chce ridit,pustil sem ho a jak sme prijeli na zpet knim domu tak mi nechtel vratit klice a cpal mi jeho od Octavky
no a vcera sem se dovedel,ze uz se diva po novym aute
a hadejte po jakym
po 156 ale po faceliftu
takze bude asi dalsi prirustek do rodiny
Jinak k tem opravam, co vim jak opravit tak si delam sam jinak vse ostatni se znamym :-) a jak bylo receno, kazdy auto ma sve mouchy, ale zadny neni takovy jak Alfa :-)

Alfa Romeo 156 1,6 TS EX
Alfa Romeo 156 1,6 TS EX
Ja mam zkusenost "pouze" se 146kou co jsem mel chvili pujcenou od kamose a i tak me styl znacky hnedka dostal. Taky me vlastne chvili vozil do prace kolega v GTV V6T, to byla celkem palba, nizkej let nad zemi jak se rika ...
Jinak ad VW, me se totalne na Ventu sralo vstrikovani a dvakrat za 2 mesice padla ridici jednotka vod bosche
, takze je to tak, kazdy auto ma svy mouchy mnohdy mainstream jeste vetsi jen se vo tom tolik nemluvi 
Jinak ad VW, me se totalne na Ventu sralo vstrikovani a dvakrat za 2 mesice padla ridici jednotka vod bosche

- Rigor_Mortis
Zdravím všechny alfisty. Když bylo jasné, že zase na nějaký čas zakotvým v té naší republice, bylo potřeba vyřešit, čím se budu přepravovat do práce. Po předchozích dobrých zkušenostech s modrým oválem jsem se opět díval po nějakém vozítku od Forda, ale nic mi nepadlo do oka. Tak jsem se rozhodl poohlédnout po nějaké pěkné Alfě 147, protože auta této značky se mi zaryla pod kůži už v roce 1998, kdy jsem byl ještě malý cucák a Alfa Romeo 156 vyhrála titul Auto roku.
Ze začátku mi nebylo přáno, měl jsem i celkem smůlu a nic ucházejícího jsem nemohl najít, ale před 14ti dny jsem narazil na inzerát na jednu krasavici, na kterou jsem se hned druhý den zajel podívat a rovnou jsem jí i zakoupil. Původně jsem chtěl naftu, při mém nájezdu 600km za týden by to asi bylo rozumnější než kupovat beníňák, ale když jsem jí viděl na vlastní oči, bylo mi úplně jedno že se zas za benzín nedoplatím, prostě jsem jí musel mít. Takže už 14 dní si to drandím v mé nové italské krásce a těším se na každou chvíli za volantem.
Zatím jsem se vším spokojený, i se spotřebou jsem smířený (i když jsem čekal, že na PP uvidím menší číslo než mi tam teď svítí). Jediná věc, co mě fakt sere, je sluneční clona, která se nedá nastavit tak, aby mi Slunce nešajnilo do xichtu a abych zároveň viděl kam jedu. To je fakt zlo!
Jinak máte moc pěkné fórum, prolézám to tu každý den, až mi to včera nedalo a musel jsem se regnout.
Ze začátku mi nebylo přáno, měl jsem i celkem smůlu a nic ucházejícího jsem nemohl najít, ale před 14ti dny jsem narazil na inzerát na jednu krasavici, na kterou jsem se hned druhý den zajel podívat a rovnou jsem jí i zakoupil. Původně jsem chtěl naftu, při mém nájezdu 600km za týden by to asi bylo rozumnější než kupovat beníňák, ale když jsem jí viděl na vlastní oči, bylo mi úplně jedno že se zas za benzín nedoplatím, prostě jsem jí musel mít. Takže už 14 dní si to drandím v mé nové italské krásce a těším se na každou chvíli za volantem.
Zatím jsem se vším spokojený, i se spotřebou jsem smířený (i když jsem čekal, že na PP uvidím menší číslo než mi tam teď svítí). Jediná věc, co mě fakt sere, je sluneční clona, která se nedá nastavit tak, aby mi Slunce nešajnilo do xichtu a abych zároveň viděl kam jedu. To je fakt zlo!
Jinak máte moc pěkné fórum, prolézám to tu každý den, až mi to včera nedalo a musel jsem se regnout.
Alfa Romeo 147 1,6 TS 88kW
vítám tě tu a přeji moře šťastně ujetých kilometrů a at ti holka slouží
Alfa Romeo 147 JTDm
Alfa Romeo 147 JTDm
Alfa Romeo 147 JTDm
Tak at TI kraska pekne slouzi :-) a hlavne at se TI od ni drzi dal zlodeji. Me se vcera do ni dobivali a zamek u ridice mam totalne v haji,takze projistotu necham vymenit komplet zamky a aspon budu mit vyresenej aji problem s jednim klicem :-) Jinak na kazdou chvilku za volantem se tesim i ja :-) Tak at slouzi :-)
Alfa Romeo 156 1,6 TS EX
Alfa Romeo 156 1,6 TS EX
Pozdrav
Ahojte všichni, tak sem se taky přidal do skupiny majitelů vozů této značky, a to sice s AR 156 1,6TS rok výroby1998...no a zajímalo by mně, kolik sem třeba chodí lidí z mýho rodnýho Prostějova, pokud tady někdo ste, tak se prosím když tak ozvěte, mail je signeur@centrum.cz
Zdarec Alfistům, David
Zdarec Alfistům, David
Ahojte,
no, proč zrovna Alfa, jako rodinný auto máme Mondeo a jsem spokojen, hledal sem něco na ježdění do práce na sport a tak, měl sem Felicii a byla spokojenost, jenže...jaksi potřebovala generálku a tak sem začal shánět něco jinýho, to něco byl mnapřed Citroen ZX...napřed odešel chladič, to sem ještě skousnul, pak i ložisko a lamela spojky a hlavně sem to uviděl zespodu a děs a hrůza a zase se hledalo...a jak sem hledal tak se mi mimo jiný začaly líbit Alfy 156 a nakonec sem si jednu pořídil, rok výroby 1998 ale zato nalítáno jen 122 000 km.
No prostě auto jako víno...krásnej design, motor sice jen 1,6TS ale krásně táhne, auto sedí jako přibitý...takže není co dodat.
no, proč zrovna Alfa, jako rodinný auto máme Mondeo a jsem spokojen, hledal sem něco na ježdění do práce na sport a tak, měl sem Felicii a byla spokojenost, jenže...jaksi potřebovala generálku a tak sem začal shánět něco jinýho, to něco byl mnapřed Citroen ZX...napřed odešel chladič, to sem ještě skousnul, pak i ložisko a lamela spojky a hlavně sem to uviděl zespodu a děs a hrůza a zase se hledalo...a jak sem hledal tak se mi mimo jiný začaly líbit Alfy 156 a nakonec sem si jednu pořídil, rok výroby 1998 ale zato nalítáno jen 122 000 km.
No prostě auto jako víno...krásnej design, motor sice jen 1,6TS ale krásně táhne, auto sedí jako přibitý...takže není co dodat.
Nazdar všichni,
na těch řečech o srdeční záležitosti něco bude... I když teď mám Lancii Dedru a nestěžuju si, už brzo si dovezu domů svou původní AR 155, kterou jsem před třemi lety nechal tchyni. Bohužel se k Alfě chovala jak k cizímu, takže chuděra zestárla tak o 10 let
. Dá to dost práce ji dát do pucu, jak bývala. Měl jsem ji od roku 2004. No a že jsem prodal Giuliettu si vyčítám dodnes.
Alfy teď u nás zastupuje jen manželčina AR 146, ale fakt se těším na domácí tandem 155 - 146
David
na těch řečech o srdeční záležitosti něco bude... I když teď mám Lancii Dedru a nestěžuju si, už brzo si dovezu domů svou původní AR 155, kterou jsem před třemi lety nechal tchyni. Bohužel se k Alfě chovala jak k cizímu, takže chuděra zestárla tak o 10 let

Alfy teď u nás zastupuje jen manželčina AR 146, ale fakt se těším na domácí tandem 155 - 146

David
Seat Terra - smradlavý naftový jakože Pandanáklaďák - to pojede furt
ex: Alfa Romeo 155 1.8 8v Sport ´95
Alfa Romeo Giulietta1.8 ´85
Lancia Dedra SW
a nějaký Fiaty...
LK Micos 612
ex: Alfa Romeo 155 1.8 8v Sport ´95
Alfa Romeo Giulietta1.8 ´85
Lancia Dedra SW
a nějaký Fiaty...
LK Micos 612
Ahoj,tak jsme se minulý týden přidali do řad Alfičkářu.Leta sem vlasnil Mazdy,takže na výběr zase přišla Mazda,tak jsme s ženou a dcerkou vyrazili do bazaru,prohlížíme si Mazdičky a prodejce už z nás má nervy,ze třech si děvčata nemohla vybrat
,nakonec tam v rohu stála 156 a já říkám "mámo co trošku elegantnější vozítko?",nu co budu vykládat ,prodejce mazal pro další klíče , jeli jsme se projet a holky už z toho nechtěly ven
,takže nakonec já mazal domů sám v Mazdě a děvčata se vezly s prodejcem v Alfě domů
.Nikdy jsem netušil co mají Alfaři na těch svejch vozech,ale už to asi vím ,s žádnou z Mazd ,mě nenapadlo si říct pujdu se jen tak projet.
Ted je Alfinka v servise(rozvody,olej,brzdy a jine drobnosti) a už se nemůžeme dočkat až zas sedneme a někam vyrazíme. 

Alfa Romeo 156 ,2.4JTD,před faceliftem.
Tak se pochval,né 

Alfa romeo 156 2,4 JTDm 129 Kw 2004
Mazda MX-5 NBfl 1.8 16V, 6kvalt + torsen - milášek na víkendy
Favorit GLXI solitaire 1.3 LPG 50 Kw 1994 ex
Felicia LXi 1,3 50 Kw 1998
Mazda MX-5 NBfl 1.8 16V, 6kvalt + torsen - milášek na víkendy
Favorit GLXI solitaire 1.3 LPG 50 Kw 1994 ex
Felicia LXi 1,3 50 Kw 1998
dievčatá majú vkus 

156 2.4 JTDm 20V 200ps...byvala policajtka v taliansku...
Re: práce s fórem - zobrazování nových příspěvků (důležité!!
dobrý den ALFISTI
v sobotu udelam tu kartu vozu,ted je v tom servise. 
to Pepan: ahoj chlape

to Pepan: ahoj chlape

Alfa Romeo 156 ,2.4JTD,před faceliftem.
- Marcel Nera
- Nováček
já si koupil alfu protože jsem nějak cítil v kostech že ji prostě nutně potřebuju. 156 a 159 byly malé,zvyklej z Lancie kappy bych trpěl. Volba byla jasná,166ka a nejlépe MK2 JTDM. Jenže kamarád z fiat coupe klubu rodilý Ital Pietro mi rázně vysvětlil,že když alfa tak V6 Busso. Bohužel nebyly prachy protože stavim a zařizuju dílnu a tak jsem se spokojil s MK1 3L V6,ale zase to má výhodu že není překrmená eurama a tak jede jak se do ní šlape :-) Trochu nevýhoda je že má automat,ale na blbnutí si časem pořídim GTV a to se s automatem určitě nedělalo :-) 166ka je krásná,jede moc hezky a díky příplatkové muzice se v ní cítím jako doma. spokojenost!
italofil