ziarovky
parkovačky:W5W, 12V, 5W, patice W2, 1x9,5d
Jsem si do nich ale koupil bílé diody se stejnou paticí a nejenže vydrží více než obyč žárovky, ale mají i pěknou bílou barvu oproti nažloutlému svétlu obyč žárovek. Už jen xenony nebo aspoň nějaké žárovky cool blue apod.

Jinak ty samé jsou i v osvětlení SPZky, kdybyste nevěděli
Potkávačky a dálkové jsou H1, ve středovém panelu jsou točítka, tlačítka a mačkátka osvětlena žárovkama typu T5 - patice W2x4.6d
V provedení s diodou vypadají takto:

Nic jiného jsem zatím nerozebíral.

Jsem si do nich ale koupil bílé diody se stejnou paticí a nejenže vydrží více než obyč žárovky, ale mají i pěknou bílou barvu oproti nažloutlému svétlu obyč žárovek. Už jen xenony nebo aspoň nějaké žárovky cool blue apod.

Jinak ty samé jsou i v osvětlení SPZky, kdybyste nevěděli
Potkávačky a dálkové jsou H1, ve středovém panelu jsou točítka, tlačítka a mačkátka osvětlena žárovkama typu T5 - patice W2x4.6d
V provedení s diodou vypadají takto:

Nic jiného jsem zatím nerozebíral.

AR 145 1.6 16V TS 88kW (1997)
Nazdar pocuvaj ako by sa dalo prerobit podsvetlenie v interiery...tam su asi folie v zelenej farbe a ziarovky su biele....co?A pocuvaj kolko ta vysla ta ziarovka na parkovcie svetla...predne....ta biela....lebo aj mna to stve ze to tam svieti tak na zlto ja som rozmyslal ze to uplne vyhodim.nemalo by to potom nejaky zly vplyv na odber.....?dik
No, někdo to dělal tak, že na místech, kde chtěl změnit podsvícení, tak seškrábal ten zelený lak a vyměni bílou žárovku za žárovku jiné barvy, ale sám jsem to ještě nezkoušel.Kecal píše:Nazdar pocuvaj ako by sa dalo prerobit podsvetlenie v interiery...tam su asi folie v zelenej farbe a ziarovky su biele....co?A pocuvaj kolko ta vysla ta ziarovka na parkovcie svetla...predne....ta biela....lebo aj mna to stve ze to tam svieti tak na zlto ja som rozmyslal ze to uplne vyhodim.nemalo by to potom nejaky zly vplyv na odber.....?dik
Na odběr to vliv mít nebude a ty bílé ledky jsem koupil cca 70,- za 2 kusy
AR 145 1.6 16V TS 88kW (1997)