, je udavane ze pri cca 2300ot ci kolko ma najvyssi krutiak co je 280nm, no ako vravim po 3000ot to je lenive v uvozovkach
, je udavane ze pri cca 2300ot ci kolko ma najvyssi krutiak co je 280nm, no ako vravim po 3000ot to je lenive v uvozovkach  Viem ze 150kW ma az niekde pri 6000ot. No ked zapnem STR tak to taha aj ide lepsie od spodu a aj akceleracia je podstatne lepsia. Ked sa to STR zapne, ta sa kilowaty zvysia ci ako to vlastne funguje ? Pri akych otackach ma nastat zatah- kopanec do chrbta ???
 Viem ze 150kW ma az niekde pri 6000ot. No ked zapnem STR tak to taha aj ide lepsie od spodu a aj akceleracia je podstatne lepsia. Ked sa to STR zapne, ta sa kilowaty zvysia ci ako to vlastne funguje ? Pri akych otackach ma nastat zatah- kopanec do chrbta ???Ja ked plynulo pridavam tak vobec ale ked napr. naa trojke podrzim na cca 3000ot plyn a naraz stupim plyn na podlahu tak vtedy ma zatisne do sedacky
 Na seste pri cca 160tke ked tomu stupim tak citim zatah rucicka doslova vystreli na 190 potom uz ide pomensi po cca 230 co som siel max viem ze by malo ist aj viacej no neskusal som - s vypnutym STR. Diky za odpoved.
 Na seste pri cca 160tke ked tomu stupim tak citim zatah rucicka doslova vystreli na 190 potom uz ide pomensi po cca 230 co som siel max viem ze by malo ist aj viacej no neskusal som - s vypnutym STR. Diky za odpoved.