Alfa GT a podložky pod RZ
Alfa GT a podložky pod RZ
jen pro vaše info - poté, co mi zadní podložka pod RZ občas narušovala funkci origo parkovacích senzorů (hlásily překážku, ikdyž tam nic nebylo) a poté, co mi na technické řekli, že podložka vepředu cloní blinkr (není to tak strašné, ale je to fakt natěsno viz http://www.alfisti.cz/karty/kubas/3.JPG) jsem tak nějak naznal, že těch 15 koní oželím a budu prostě jezdit bez podložek 

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
- Hory
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Re: Alfa GT a podložky pod RZ
Tak já vpředu nemám podložku přesně z toho důvodu že cloní blinkr. Vzádu jo ... přidělaná je, že se ani nehne a navíc senzory nemám 

Chtělo by to do předu ty malý SPZ jako mají v Itálii. Auto potom vypadá o dost líp,když ho nehyzdí obrovská SPZtka ohnutá přes roh nárazníku. Ale to je zase o pokutu...
Alfa Romeo GT 3,2 V6
Alfa Romeo 159 1,9 JTDm
Fiat Tipo 1,4 T-jet
Fiat Talento
Alfa Romeo 156 2,5 V6 ex
2xAlfa Romeo 155 2,0 TS ex
Alfa Romeo 33 1,7 i.e.16v ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTDm
Fiat Tipo 1,4 T-jet
Fiat Talento
Alfa Romeo 156 2,5 V6 ex
to už se tady řešilo (na mém Spideru to vypadá taky strašně) a ty tresty jsou tak vysoké, že to nemá smysl.... (snad i seberou papíry, viz bodový systém, nechce se mi to hledat....)
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
Nejlepší by bylo kdyby se to na tydle auta povolilo,dělali se menší přední SPZ,které by se zapsali do TP a bylo by po problému.
Alfa Romeo GT 3,2 V6
Alfa Romeo 159 1,9 JTDm
Fiat Tipo 1,4 T-jet
Fiat Talento
Alfa Romeo 156 2,5 V6 ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTDm
Fiat Tipo 1,4 T-jet
Fiat Talento
Alfa Romeo 156 2,5 V6 ex
- Hory
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
nebo povolit nalepovací :-)
Menší RZ jsou bez šance na schválení. Pamatuji jak dlouho trvalo, než povolili čtvercové, které se používají často na amerikách a to byla jen novela, protože jsou třeba na traktorech
Jinak přední RZ jsem chtěl přemístit doprostřed pod scudeto, ale 156 má na nárazníku plochu pro RZ, takže prázdná vypadala debilně
Co se týká legislativy, když pojedeš se samolepkou, tak o papíry přijdeš určitě min na půl roku. Pokud pojedeš bez RZ kterou necháš doma, tak se ti nic nestane

Jinak přední RZ jsem chtěl přemístit doprostřed pod scudeto, ale 156 má na nárazníku plochu pro RZ, takže prázdná vypadala debilně

Co se týká legislativy, když pojedeš se samolepkou, tak o papíry přijdeš určitě min na půl roku. Pokud pojedeš bez RZ kterou necháš doma, tak se ti nic nestane

Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
myslím že s legislativou se kvůli hrstce nadšenců nikdo dělat nebude.... 

- George.KHE
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
tak osobně nemám rámeček taky a sem za to rád, protože to fakt hyzdí vzhled.
Tuta146: pokud ji budeš mít doma, tak z toho můžeš mít taky zákaz řízení.
Tuta146: pokud ji budeš mít doma, tak z toho můžeš mít taky zákaz řízení.
Ex. Alfa Romeo GT 3.2 V6
Ex. Alfa Romeo Giulietta QV TCT rosso competizione
To bych musel mít na čele napsáno čonka lakatoš, abych řekl, že jí mám domaGeorge.KHE píše:Tuta146: pokud ji budeš mít doma, tak z toho můžeš mít taky zákaz řízení.

Když máš samolepku, tak asi těžko vysvětlíš, že jsi vyjel s RZ, ta upadla, no a shodou okolností pod ní byla samolepka, v tu chvíli jsi vědomě jel bez platné RZ a čeká tě flastr.
Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
- George.KHE
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
tuta: tak to jsi měl napsat, to máš pravdu. já jen, aby pak někdo neřekl mám jí doma a pak se divil, že dojezdil.
Ex. Alfa Romeo GT 3.2 V6
Pánové, pro vaše vozítka by možná bylo jedno řešení.
Na této stránce http://www.mdcr.cz/NR/rdonlyres/D59EB03 ... regtab.pdf je přehled všech dostupných RZ, které mají odbory dopravy k mání a tudíž by neměl být problém je vyfasovat i na vaše vozítka. Pro Alfy se hodí nejvíc typ 116, který je svými rozměry nejblíž italským značkám a krásně se vejde do výklenku v předním nárazníku.
Na některých úřadech budou mít nejspíš spoustu řečí, že to nejde, že se jedná o formát pro vozy dovezené z USA, ale rozhodně bych se tím nenechal odbýt a argumentoval bych třeba i fotografiemi, protože to prostě JDE, viz. odkaz
http://im.sauto.cz/sauto_photos/8138/94 ... 4160b9.jpg
Na této stránce http://www.mdcr.cz/NR/rdonlyres/D59EB03 ... regtab.pdf je přehled všech dostupných RZ, které mají odbory dopravy k mání a tudíž by neměl být problém je vyfasovat i na vaše vozítka. Pro Alfy se hodí nejvíc typ 116, který je svými rozměry nejblíž italským značkám a krásně se vejde do výklenku v předním nárazníku.
Na některých úřadech budou mít nejspíš spoustu řečí, že to nejde, že se jedná o formát pro vozy dovezené z USA, ale rozhodně bych se tím nenechal odbýt a argumentoval bych třeba i fotografiemi, protože to prostě JDE, viz. odkaz

http://im.sauto.cz/sauto_photos/8138/94 ... 4160b9.jpg
- Gionardi
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
116* mam od začátku na obou Alfach - vždycky jsem měl nálepku velikosti IT* značky - až udělali zákon - tak mi odvaha došla. Vzal jsem zakonik - udělal makety 1:1 a 116*ka po vyzkoušení vyšla jako nejmenší zlo* - každopadně - našroubovat naprudko do Alfiny - bo každá podložka tu značku ještě zvětší 

fajne je byt Alfista
T: sei zero otto quattro otto zero quattro tre zero
T: sei zero otto quattro otto zero quattro tre zero
Hoši zdravím Vás. Předem se omlouvám jestli se ptám na otázku která tady někde je, ovšem já na ni odpověď nenašel.
Potřeboval bych sehnat podložku pod SPZ jako je na tomhle obrázku: http://fc05.deviantart.net/fs70/f/2010/ ... oelen7.jpg
nechci totiž ohýbat spz. Případně pokuď by ji někdo měl na prodej byl bych mu vděčný. Díky za radu
Potřeboval bych sehnat podložku pod SPZ jako je na tomhle obrázku: http://fc05.deviantart.net/fs70/f/2010/ ... oelen7.jpg
nechci totiž ohýbat spz. Případně pokuď by ji někdo měl na prodej byl bych mu vděčný. Díky za radu

není to podložka, ale takovej plastovej nastavec, na který se přišroubuje klasická podložka... buď novej ve Fiatě nebo vrakáč (mates-auto.cz)
Díky, zkusím to obvolat nebo napsat. Jinak ještě jeden malý dotaz. Je ten plastový nadstavec pro GT stejný jako třeba pro 147 ?Petr147 píše:není to podložka, ale takovej plastovej nastavec, na který se přišroubuje klasická podložka... buď novej ve Fiatě nebo vrakáč (mates-auto.cz)
pravděpodobně ano, i kdyby ne, tak se nic neděje, ta značka je tam stejně lehce ohlá... sám to mám na autě a RZ mám přivrtanou na ten nastavec a to bez klasické podložky
Zdravim panstvo, mám otázečku. Kamarád řeší velikost spz na Golfa V R32 a ten odkaz co tu dával zdenyh už není nějak funkční a na stránkách mdcr.cz mi to za boha nic nenašlo. Nemáte někdo něco funkčního o těch SPZ? Dikes
Alfa Romeo GT 1.9 JTD ROSSO
- George.KHE
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
to má americkou verzi?
Ex. Alfa Romeo GT 3.2 V6
- xjohny
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Chevy Tahoe, 2001, 5.3 V8
Chevy Avalanche, 2002, 5.3 V8
Chevy Blazer, 1999, 4.3 V6
Chevy Camaro, 1979, 5.0 V8 @ chevroletcamaro.cz
ex Alfa Romeo 159, 1.9 JTD
Chevy Avalanche, 2002, 5.3 V8
Chevy Blazer, 1999, 4.3 V6
Chevy Camaro, 1979, 5.0 V8 @ chevroletcamaro.cz
ex Alfa Romeo 159, 1.9 JTD
Děkuji děkuji! No chce jí dávat dolu do grilu místo původního místa, který je na té stříbrnochromové masce.
Alfa Romeo GT 1.9 JTD ROSSO