Alfa Romeo 147 (pokec)
- coyote
- SemTuFurt
Re: Alfa Romeo 147 (pokec)
V zimě ručku nepoužívám prakticky vůbec a jsem spokojen
.

Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2002 ex.
Alfa Romeo 164 3.0 V6 12V 1990
Alfa Romeo 166 3.0 V6 24V 2000
Škoda Superb II 3.6 V6 4x4 2010 na prodej
Alfa Romeo 164 3.0 V6 12V 1990
Alfa Romeo 166 3.0 V6 24V 2000
Škoda Superb II 3.6 V6 4x4 2010 na prodej
- 147 JTD 85
- Nováček
Jéééé ručka ???? tak tu mam zamrzlou už 10 dní ,ale je pakarna pokud si chci nastarovat a oškrabat okno a stojím na kopečku
alfa no 

- AHOSO_VIDAHO
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
po výměně lanovodů vše funguje a ručku používám furt a no problem
AR 147 JTDm 16v 103 Kw tacho: 218tkm+
senza cuore saremmo solo macchine
ex Š 120 L, F Punto HGT, AR 145 JTD Limited 500, F Marea 1.6, G III VR6, F Coupé 2.0 16VT, F Bravo 1.6, G IV TDi, ... + něco mezi tím :-) ...
senza cuore saremmo solo macchine
ex Š 120 L, F Punto HGT, AR 145 JTD Limited 500, F Marea 1.6, G III VR6, F Coupé 2.0 16VT, F Bravo 1.6, G IV TDi, ... + něco mezi tím :-) ...
ciao alfisti.kdyby měl někdo zajem tak se ozvěte.velmi opečováváná
http://auto.bazos.cz/inzerat/14309964/a ... -19Jtd.php

http://auto.bazos.cz/inzerat/14309964/a ... -19Jtd.php
Ahoj ahoj ahoj!
jsem tu novej a hned mám dotaz
jestli na přední kola patří nějakej kryt náboje, protože na zadku nějaké deklik je ale vepředu je vidět rovnou ta matice což mě se***, a případně kde to sebrat?
dikec.

jsem tu novej a hned mám dotaz

jestli na přední kola patří nějakej kryt náboje, protože na zadku nějaké deklik je ale vepředu je vidět rovnou ta matice což mě se***, a případně kde to sebrat?
dikec.
- Rigor_Mortis
Jak teď leží na cestách (alespoň tam, kde v Praze a Středních Čechách jezdím) tenká vrtsva rozježděného sněhu (jestli se té hmotě tak dá ještě vůbec říkat), tak občas vezmu nějakou vhodnou zatáčku, kterou dobře znám a kde mám přehled ve větší rychlosti a musím říct, že jsem mile překvapen, jak se stočtyřicetsedmička s naprostou lehkostí vrhá do smyku a jak je v něm, když se hrne zadkem napřed, snadno ovladatelná a skvěle čitelná! Zábavné auto, jsem rád že jí mám! 

Alfa Romeo 147 1,6 TS 88kW
Zdravim páni
prosim , mohli by ste mi poradiť aky olej ide do serva? kedže som zistil že v nadobke je ho extremne málo , musim ho doliať ale nikde sa neviem dočítať aky typ tam ma ísť :/ 

Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115k
Dobrý den,
mohu Vás poprosit o radu ohledně AR147 JTD (8V, 85kw)
Koupil jsem si svou první alfu ale mám problém s výkonem u tohoto vozu, který se projevuje tak že vůz nemá vůbec tah. Turbo začně reagovat až kolem 2500ot/min a zase spadne kolem 3500ot/min a prostě nejede...v kopcích je to děs celkově se neda vytočit nad 4000ot/min.
Průměrná spotřeba se pohybuje kolem 5,4l/100km což si myslím že je v cajchu a tudíž soudím že váha vzduchu bude ok (při špatné vaze by měla jít spotřeba nahoru ne?)
Vůz najeto 144tis
ERG ventil? Turbo?
díky za rady.
PS: omlouvám se pokud už to tu někdě je ale asi sem slepý.
Koupil jsem si svou první alfu ale mám problém s výkonem u tohoto vozu, který se projevuje tak že vůz nemá vůbec tah. Turbo začně reagovat až kolem 2500ot/min a zase spadne kolem 3500ot/min a prostě nejede...v kopcích je to děs celkově se neda vytočit nad 4000ot/min.
Průměrná spotřeba se pohybuje kolem 5,4l/100km což si myslím že je v cajchu a tudíž soudím že váha vzduchu bude ok (při špatné vaze by měla jít spotřeba nahoru ne?)
Vůz najeto 144tis
ERG ventil? Turbo?
díky za rady.
- yan.ko
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Turbo zrejme neplni jak by melo - treba zdiagnostikovat behem jizdy.
Alfa Romeo Perfection
Zdravim, prestalo mi svitit pravy parkovaci svetlo, zarovka ale neni vypalena(skusil jsem i druhou) taky jsem se dival na poistky pod volantem vsechny vypadaji OK.
Kontakty na zarovku vypadaj neporusene neviteco bych jeste mohl skontrolovat? Anebo to mam prenechat na servis.

Kontakty na zarovku vypadaj neporusene neviteco bych jeste mohl skontrolovat? Anebo to mam prenechat na servis.

- 147 JTD 85
- Nováček
Tenhle problem bys měl hledat spíš v sekci motory td-jtd tam je toho hafo měl jsem stejnej problem a byl to egr ale muže to být spousta jinejch vecíbryketa píše:Dobrý den,
Vůz najeto 144tis
ERG ventil? Turbo?
díky za rady.
zdravim pani.. nedavno mi prestal fungovat central na dialku.. pred jazdou som normalne otvoril.. presiel som napr. 60 km.. ked som chcel auto zamknut dialkovym, tak zrazu nic.. odvtedy zamykam auto manualne klucom do dvier.. dost ma to stve.. mechanik mi rozobral kluc a povedal, ze kluc funguje, pretoze vo vnutri svieti dioda.. moze byt chyba v prijimaci? pripadne su na central nejake poistky? co si o tom myslite?
Dakujem za vase nazory
edit: este dodavam, ze bateria v ovladaci je uplne nova
Dakujem za vase nazory
edit: este dodavam, ze bateria v ovladaci je uplne nova
Zdar vsichni 
Nikde jsem to nenašel a proto se ptám.. Měnil jste někdo na 147 JTD 16V 103kW poloosy?? Jde mi o vnitřní kloub. Mám přidřené ty kameny a vymletý to trojúhelníkový pouzdro..
P.S: novou asi za 15 kupovat nechci..

Nikde jsem to nenašel a proto se ptám.. Měnil jste někdo na 147 JTD 16V 103kW poloosy?? Jde mi o vnitřní kloub. Mám přidřené ty kameny a vymletý to trojúhelníkový pouzdro..
P.S: novou asi za 15 kupovat nechci..
AR 147 1,9JTD 103kW+soft GTA look
(123kW/364Nm na brzdě - Diesel Power + H&R podvozek + Pioneer audiosys.)
(123kW/364Nm na brzdě - Diesel Power + H&R podvozek + Pioneer audiosys.)
Ahoj Alfíci,
mám zálusk na tuto Alfičku.
http://www.sauto.cz/osobni/detail/alfa- ... oFrom=list
Co na ni říkáte, příjde mi nějaká levná. Dneska jsem ji projel,všechno v pohodě,je krásná
pěkně jezdí. Tak nevím,porádíte??
Jsem nováček.
mám zálusk na tuto Alfičku.
http://www.sauto.cz/osobni/detail/alfa- ... oFrom=list
Co na ni říkáte, příjde mi nějaká levná. Dneska jsem ji projel,všechno v pohodě,je krásná
pěkně jezdí. Tak nevím,porádíte??
Jsem nováček.
159 1.9 JTDm 88kW(110kW Chip Tuning)
147 1.6 TS ECO úprava stavitelný podvozek
147 1.6 TS ECO úprava stavitelný podvozek
Zdravím chtěla bych se zeptat jak to s těma 147čkama je. přítel má AR 146 a jsem i teďka přihlášená na jeho profilu
a já mám VW jenže jednou se mi to posralo tak jsem začala jezdit jeho autem.a postupem času jsem se do AR zamilovala. Jenže já bych si chtěla pořídit 147 1.6 88kW. tak jestli mi ještě někdo nějak poradí. četla jsem si už dost článku o tý AR a bojím se toho že mě by mě to zachvilku sežralo. a je lepší si pořídit 3dvířko nebo 5ti. já jen kvůli autosedačce.

JTD = fuck TDI :D
156 jtd 103kw
156 jtd 103kw
kvlůli sedačce rozhodně 5dv. a jestli jedeš občas po dálnici, tak si kup naftu... tomu autu zoufale chybí šestka
a vytvor si vlastne konto aby na teba priatel nefrflal ze pouzivas jeho
ale ak to chces len na take behanie po meste tak 1,6 staci. a pokial je o auto starane tak sa nemusis bat ze ta nejak zozere. ale samozrejme musis pocitat so zakladnymi vecami co sa menia pri kazdom aute. no a pri TS treba kontrolovat olej, pokial mas oleja dost a nejazdis na minimum tak sa nemas coho bat.

156 2.4 JTDm 20V 200ps...byvala policajtka v taliansku...
itala nebrat
o to se můžeš starat jak chceš, ale furt se na tom něco sere, tu začné téct řízení, tu nějaká hadice od vody, těsnění pod výměníkem, těsnění pod víkem ventilů... tu tomu uhnije kus kastle, pak to ze záhadnýho důvodu nejede, řazení to má vyčvachtané jak žigul, synchron na sračku... a x dalších věcí, na které se nevzpomínám...
jestli nemáš důvod prodávat toho VW, tak ožel vzhled a zůstaň u něj

o to se můžeš starat jak chceš, ale furt se na tom něco sere, tu začné téct řízení, tu nějaká hadice od vody, těsnění pod výměníkem, těsnění pod víkem ventilů... tu tomu uhnije kus kastle, pak to ze záhadnýho důvodu nejede, řazení to má vyčvachtané jak žigul, synchron na sračku... a x dalších věcí, na které se nevzpomínám...
jestli nemáš důvod prodávat toho VW, tak ožel vzhled a zůstaň u něj

Petr147:
tak dík za info.. no jezdím většinou po městě na dlouhý cesty to mám jiný auto
a kvalitnější
jinak VW mě to nebaví že to má každej a alfu nemá jentak někdo. i když jedu alfou tak potkám docela dost alf ale skoro nikdo nepozdraví
a to si založím ale až si koupím 147. pošlu vám odkaz jakou bych mohla mít http://auto.bazos.cz/inzerat/14952289/1 ... VYMENA.php ale je to 3dvířko no

156 jtd 103kw
156 jtd 103kw
jo a ještě mě napadlo nevíte jestli se do kufru vejde kočár? a pojede ta 1.6 88kW? nebo je to pomalý
156 jtd 103kw
156 jtd 103kw
tak ono to jede docela slušně a pružně (když to zrovna jede) a ve městě ani nežere olej (pokuď zrovna někde neteče)... do kufru vlezou 4 balíky balené vody, kočár asi moc ne, navic ten Bose bere taky centimetry...
te co davaš, tak bych se vyhnul, "sportovni" filtr = budoucí problemy s vahou vzduchu nebo škrtící klapkou... 2001 je jedna z prvních, takže tam bude asi už i ta koroze a plno dalších problémů...
te co davaš, tak bych se vyhnul, "sportovni" filtr = budoucí problemy s vahou vzduchu nebo škrtící klapkou... 2001 je jedna z prvních, takže tam bude asi už i ta koroze a plno dalších problémů...
kebyze nemas dieta tak by som ti doporucila vw lupo na behanie po meste...osobne ho mam. nic take sa na nom nesere, nezere to moc a na behanie po meste akurat a je to aj celkom svizne...a tebe by sa zislo nieco s kufrom co 147 teda fakt nema
však píše, že má VW a chce něco vzhledově jiného...
to som si vsimla ale aj ty si jej poradil aby osta radsej pri vw...
lupo je malý a mám golfa IV skoro jako každej kdo má VW
ja bycch chtěla prostě nějakou alfu protože se mi ty auta líbí. nebo se mi ještě líbí 159 tal ještě uvažuju no.tedka jste mi ale nasadily brouka do hlavy

156 jtd 103kw
156 jtd 103kw