lubo píše:Ahoj kluci tady jsem narazil na tyhle světla tak jsem se chtěl podělit . Co na ně říkáte? Viz. odkaz http://viewitem.eim.ebay.cz/Heckleuchte ... 12319/item
No ja by som povedal, ze na alfe neni moc priestoru na zkraslenie, to auto je proste povedene uz z vyroby a tuning doplnky si myslim, ze moc krasy neprida, prave naopak, nehovorim o TI packetu- to je nieco ineho.

když se řekne švec, každy ví kdo to je
 když se řekne švec, každy ví kdo to je   Jo a to jako myslíš že Ti to pojede líp než mě?
  Jo a to jako myslíš že Ti to pojede líp než mě?   Tak to pak přifrč ať to porovnáme
  Tak to pak přifrč ať to porovnáme  

(
  (  )
 )

ale žadná ilegal race jo?
 ale žadná ilegal race jo?  

To budu ale muset vyndat zatez z kufru.... BTW: Cendler mi psal nekdy v tydnu o pul seste rano nejakou sms, ale vzbuzenim jsem zpravu omylem smazal a vubec nevim, co v ni bylo... takze Cendlere???  Takze panove, o vikendu v Ostrave a dame si malinke dostavenicko s testem z 0 na 100? Rychlejsi vyhrava darek v podobe 5ti bodu od PČR
  To budu ale muset vyndat zatez z kufru.... BTW: Cendler mi psal nekdy v tydnu o pul seste rano nejakou sms, ale vzbuzenim jsem zpravu omylem smazal a vubec nevim, co v ni bylo... takze Cendlere???  Takze panove, o vikendu v Ostrave a dame si malinke dostavenicko s testem z 0 na 100? Rychlejsi vyhrava darek v podobe 5ti bodu od PČR