Pokud ano, tak to je taková normální hodnota, řekl bych.... asi nic, co bych slavil....

Jak to delas, ze s 2,4 jezdils za 7,3Stefan píše:prave ze to je celkom dovod sa z toho tesit...
pred demontazou DPF som dosiahol najnizsiu spotrebu 7.3 - 7.5 l/100 km.
takze je to vyrazny posun dolu.
To je přesně ono, co nás (majitele splašených kamen) nejvíc odlišuje od "benzín spalujících sportovců". Se žádným výkonným benziňákem(tím myslím nejméně 6 válce a silnější 4 a 5 válce s turbem) se nedá jezdit svižně a za rozumný peníz zároveň. Buďto jedou kloubouka a pak si můžou zabásnit, že jim to zas tak moc nežere, nebo jezdí svižně srdcem, při předjíždění podřazujou a vychutnávají zvuk motoru a pak se ručička palivoměru poroučí k nule téměř volným pádem. Proti tomu, my máme možnost jet pohodově a když se nám zachce tak si prostě popředjíždíme co potkáme bez toho, aby nás při pohledu na dvoucifernou změnu průměrné spotřeby ranila mrtvice.mcernoch píše: Kašli na to a užívej si jízdy a zátahu turba. S benzínem by jsi byl na tom podstatně hůř.
Tak než jsem to dopsal, hned tu mám popření mé teorieAdamsquare píše:Tohle je můj oblíbenec. Docela bych ho chtěl potkat na silnici ... nebo možná spíš ne![]()
http://www.spritmonitor.de/de/detailansicht/461444.html
No protože všechno je relativní a málokdo si to uvědomuje.Radim píše:řekněte mi chlapi čím to je, že u jinýho modelu na kterýmkoliv alfa foru nepamatuju tak dlouhou a defacto nesmyslnou debatu o tom, kolik to auto bere na 100, navíc v naftě! buď je to tím, že PHM teď stojí ke 40 kč/ litr, nebo tohle auto fakt oslovuje typologicky úplně jiný majitele než předchozí modely.. tuplem nepochopitelný to pro mě je, když vím, kolik stojí ND na 159tku, to není auto pro ekonomicky slabší lidi..
to už to kontrolujete i preventivně???????F.a.n.o píše:A vstrikovace, jak casto je kontrolujete? Minuly tyden jsem byl prave u borce, vzal si 350,- za vstrik
Do Alfy Romeo Alfa Romeo liju zásadně VIF VIFKwaso píše:Ked uz sa tu o tom bavite aku znacku VIFu davate?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti