bohuzel alarm nefunguje.chtel bych moc podekovat neomilos a yboris za jejich schemata a postupy.bez nich bych to dohromady nedal.a funguje i kufr

neudelal,ta jednotka co sem kupoval to nemela a ani mi to nevadi,uz takhle mi to zapojovani stacilo. a napojovalo se to na kabely vedouci do puvodni jednotky centralu,tudiz tam mam dve.asi tri kabely na kostru,jeden na odemykani,jeden na zamykani a dva na kufr.asi tak nejak.Zip166JTD píše:Udělal jsi i automatické vytahování oken ?Mě štve že origo to 166 nemá což mi přijde ubohé když to měl otec v Ochcávce už v 98 roku.
A jak jsi to napojil? Normálně jsi ustřihl kabely hned za řídící jednotkou centrálu?
tou diodou myslíš,jestli mi blikající blinkry?jestli ano tak blikají.jednou zavřít,dvakrát otevřít a třikrát kufr.stačilo dva drátky na zelenou jednotku.jinak děkujuneomilosi píše:>>Tiez gratulujem k zapojeniu,,,
daval si aj diody k vystupom na blinkre?,,,
mne to asi po roku zacalo trochu zapekat kontakty na relatkach, lebo do nych byje protiprud zo starej existujucej jednotky(zltej) a este preistotu som dal diodu aj na otvaranie kufra,,
neomilosi:)
No polovodicova dioda ti blokuje jeden smer pretekania prudu, v tom nasom zapojeni nechavas povodnu RJ centralu aj rele blinkrov, novu napajas paralerne, to znamena ze pri zamykani a odomykani z novej RJ posielas stavu(prud) do povodnej zltej resp. zelenej blinkrovej to je OK.twiister píše:a na co ze by tam mal dat tu diodu ? pecie ti kontakty? mas letovene? ci ?
Chcem sa podakovat s tymto navodom to bola hracka zapojitneomilosi píše:Takze po pomoci kamosa autoelektrikara, sa nam podarilo odhalit spravne zapojenie oboch RJ,
funguje to OK, takze tu je updated
Kód: Vybrat vše
http://www.best4car.eu/best4car-eu/eshop/6-1-Autoalarmy/34-2-dvojcestne-s-LCD-pagerom/5/380-dvojcestny-autoalarm-STEELMATE-898N2
mas na mysli odpojit dvere v tom mieste kde su panty? alebo sundat tapacir a odpojit len zamok? inak diky za radu hned zajtra to pojdem vyskusat.Yboris píše:Odpoj na konektore soferove dvere a uvydis ci to prestane pokal ano tak je to tam. pokud ne tak musis skusit aj ine nez vodicove
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host