Adam: Zapomněl jsi dodat že to bude pozustalost

aka motorizacia a bude na rozpradaj ci cela??Adamsquare píše:V nejbližších týdnech bude k dispozici jedna volná AR159SW.
Ještě se domluvim přesně s cendlerem, zda ji bude chtít dát v celku nebo na díly
Případní zájemci, ať mi píšou SZ
Ja letos budu trpet 6tym rokem...cendler píše:F.a.n.o : přesně ten samí pocit jsem měl já, každý rok už skoro 9let, tak jsem prostě musel, začínal jsem na simáči, pak od známeho Honda CB500 a pak už jenom auto.
pekony,tak to je pecka ten dortpekony píše:Cendler je kluk rozumná a zodpovědná. Neodsoudil by Alfí pokolení k vymření svou nerozvážností a nezodpovědností.
A teď z jiného soudku.
Můj dortík k narozkám.
dík mám to pro známéhoxjohny píše:eLearn - http://alfisti.cz/forum/viewtopic.php?f=37&t=5789
Zkus hledat na uloz.to nebo někde jinde..
Starý, ale jarý!cendler píše:Ty jsi starý
ParádaStefan píše:to Pekony: Vsetko najlepsie k narodeninam a alfa nech ti robi len radost![]()
kedze vsetci okolo mna vedia, ze tiez som infikovany alfa virusom takto sme si zamaskrtili na moje narodky.
Ja som to zbrusoval.(u mna je to cele turbo) a bolo to mierne krive. a utahovaci uz neviem...ale aj tak som to dotahoval podla pocitu v ruke :-)Stefan píše:a teraz maly dotaz k motoru.
chcem sa spytat tych ktory to uz robili, ci bolo potrebne pri pretesnovani vyfukovych zvodov aj prebrusit dotykovu plochu na vyfukovom potrubi, alebo staci len vymenit tesnenie a nahradit ulomene stefty?
napada ma to kvoli tomu, ci vplyvom teploty nemoze prist k miernej deformacii pokial to nedrzi poriadne na hlave valcov.
a na kolko Nm sa dotahuju matky na steftoch?
dakujem
Stefan píše:Starý, ale jarý!cendler píše:Ty jsi starý
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti