Spíše se divím, že jen 4 hodiny, já už mám od čtvrku asi 30 hodin práce a zatím jsem pořad na špalcích

Důkaz místo slibů od 02:18roubrt37 píše:tuta146: Zajímalo by mě kdyby ty dvě samá auta stála v bazaru, kolik by dělal rozdíl v prodejní ceně. Jinak dobrá práce
Ten červený kotouč je teď cool?Dallen píše:Tak taky jsem něco udělal, vyčištěné sání, vyčištění všech podběhů pod kryty (že tam bylo bordelu), objeveny další děravá místa![]()
A nakonec
Příští týden se bude leštit a opravovat lak, to bude tak minimálně týden práce tak doufám, že bude hezky.
Slušelo, ale aby se mi to za ty prachy líbilo, tak by předek musel jít -45 a zadek -35, jenomže to je na hraně a profil pneu by musel jít ze 45 na 35 a potom s tím jezdispeedy píše:Tuta146: decentní snížení by holce moc slušelo
ty voeAdamsquare píše:Důkaz místo slibů od 02:18roubrt37 píše:tuta146: Zajímalo by mě kdyby ty dvě samá auta stála v bazaru, kolik by dělal rozdíl v prodejní ceně. Jinak dobrá práce
http://www.youtube.com/watch?v=wV9YP8aovcw
Musím potvrdit že se nejedna o úpravu ve fotoshopu v sobotu jsem ji u Buštěhradu potkal a leskla se jak na fotce .tuta146 píše:![]()
![]()
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 3 hosti