NoVA se tomu tady říká. Po zvážení situace jsem na to nepřistoupil a alfici prodal v ČR a tady v Rakousku koupil rodinného nástupce. Když píši rodinného, tak myslím opravdu rodinného. Žádný velký draveček, ale ten obří kufr
  NoVA se tomu tady říká. Po zvážení situace jsem na to nepřistoupil a alfici prodal v ČR a tady v Rakousku koupil rodinného nástupce. Když píši rodinného, tak myslím opravdu rodinného. Žádný velký draveček, ale ten obří kufr   a co děti? mají si kde hrát?  ano v Octávii na zadních sedačkách mají. No hned jsme jí publi na rodiném výletě a musím uznat, že ten čip na 125kw je znát. Oproti mojí bejvalce jsem velkej rozdíl nepociťoval. Pár foteček:
celkem jí to sluší, ne?
obří kufr
 a co děti? mají si kde hrát?  ano v Octávii na zadních sedačkách mají. No hned jsme jí publi na rodiném výletě a musím uznat, že ten čip na 125kw je znát. Oproti mojí bejvalce jsem velkej rozdíl nepociťoval. Pár foteček:
celkem jí to sluší, ne?
obří kufr  no není krásnej
sice  je to dýzl, ale OČIPOVANEJ, jede jak z praku
  no není krásnej
sice  je to dýzl, ale OČIPOVANEJ, jede jak z prakuTakže se tu s váma loučím a užívejte si s Alfama. Teda pokuď je zrovna neopravujete. Což většinou ano. Že ano
 Já si budu užívat tu spotřebu
  Já si budu užívat tu spotřebu  

ale ten urychlovač částic v kufru je peckovej...
 ale ten urychlovač částic v kufru je peckovej...  

.. tak se teda měj a díky za několikaleté drbání tu..a žádné spamování o VW novinkách apod
  .. tak se teda měj a díky za několikaleté drbání tu..a žádné spamování o VW novinkách apod 

dlouho jsem se tomu vyhýbal, ale dnes po tom jdou jak slepice po flusu. Musí holt nějak získat chechtáky na ty bavoráky pro vládu a hejtmany
  dlouho jsem se tomu vyhýbal, ale dnes po tom jdou jak slepice po flusu. Musí holt nějak získat chechtáky na ty bavoráky pro vládu a hejtmany  

takze mne by asi tazko nieco dokazali. Ibaze ma niekto natre
 takze mne by asi tazko nieco dokazali. Ibaze ma niekto natre   Ale ten clanok je zaujimavy
  Ale ten clanok je zaujimavy