No to křídlo měl brácha na 406 a auto drželo jak přibitý, ale já nechci alfu nějak přeplácávat.speedy píše:křídlo super , dej ho tam![]()
![]()
![]()
No není zrovna nejnižší, ale možná tě mate ta výška, protože to bylo po výměně kol a sundání ze zvedáku, tudíž to ani nesedlo, když jsem s tím stál na tom samém místě. Hodím foto po projížďce, ale i tak tam je dost mezera.Ladis píše:Kola super, jen celkový dojem kazí ten teréní posaz. Chce to prostě decentně níž a bude z toho pěkně hustá kára
No je to trochu vyšší, ale snižovat ji moc nechci.rosso155 píše:Paráda, jen to dej trochu níž, nasaď ty prahy a nemá to chybu.
JJ je dost vysoko, ale na těch 18kách to není tak moc vidět. Jinak 18ky paráda, nemůžu se vynadívat a lezou i víc ven prostě nemám slov. Najeto na nich nemám skoro nic. Mám značky v depozitu, protože s alfou přes zimu nejezdím, na to mám felicii,Lukyn píše:Když koukám na tvé fotky na 17kách, tak ji máš dost vysokou (možná nové pružiny …nevím). 18ky možná tento dojem umocnují, ono v reálu to asi bude mnohem zajímavější pohled, vid? Mě se líbí, 18ky vypadají drsně, na živo to bude jistě ještě lepší. Jak jsi s něma spokojený a jak to jezdí oproti na 17kách? Jinak krásný třmeny, radost pohledět. Chystáš se na sraz Grande Praio do Bruntálu?
No zatím to nechám tak. Jinak na porážku šli hlavně předešlé gumy na 17kách. Kupoval jsem je v březnu loni a do listopadu jsou hotové a to mám najeto kolem 12000Km takže maras. Jinak jsou to, nebo spíš byly to goodyear eagle f1. Teď je na programu komplet nástřik dutin a spodku a ty prahy, akorát nevím jak je přidělat. Vrtat určitě nechci, tak asi budu lepit. Co byste mi tak doporučili.Ladis píše:Ale měl bys, takových - 30 mm by neuškodilo
, když už jsi dal podvozek na porážku s 18
No snad vydrží déle.Lukyn píše:Joe: F1 jsou z měkké směsi, Falkeny by ti mohli dopřát více kmByl jsem na tom srazu na každém ročníku, vždy ale jen na sobotu. Bylo to super. Když mi to vyjde, rád bych se zúčastnil zase. Samo že potkat tam alfý segru by bylo lákadlo.
2,4jtdm face jsem tam ještě nepotkal.
Tak prahy jsou na autě a jsem připraven na sraz. Jinak jsem je zespod přichytil těma plastovýma cvočkama. Seděly i přesně díry, tak jsem jen přiložil ty nástavce a zackvakl jsem je místo tech plastových úchytek co tam byly novým úchytkama z octavky (líp drží). Horní část jsem lepil a drží parádně a vypadá to teď nádherně.Ladis píše:Zrovna jsem se chtěl zeptat, jak budeš ty origo prahy nahazovat
Ladis píše:Tak co, písmenka nalepana rovně
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti