jako původní majitel Cipísovy alfy bych si troufl řict, že jednak nekoupil nejlevnější auto, stejně jako nemyslím, že koupil špatně.
Zjištění, že pravděpodobně bylo manipulováno se stavem tachometru mě dost zamrzelo a moje prvotní reakce byla otázka jak to chce Cipís kompenzovat... k mému překvapení mi řekl že stav km neřeší, že auto je v pohodě a je spokojený. On se zachoval férově, já nemám důvod se k němu teď chovat jinak.
Sám si zakládám na tom, že jednám narovinu a férově, kdysi jsem měl velký problém s nákupem stočenýho auta a nic podobného bych si nikdy nedovolil udělat, nemám to zapotřebí.
Alfa se bohužel nedá co se stavu km týče ověřit, člověk který jí sem dovezl mi poslal mailem kopii stránky servisní knížky, která pravděpodobně bohužel vůbec nebyla k tomu autu, protože i když jsem ji dostat měl, nikdy nepřišla.
Řekl jsem, že se o ty vstřiky postarám, z principu, jak je psáno, není to malá suma a mohl bych se odkazovat na špatnou naftu a hledat výmluvy místo řešení, nic z toho jsem neudělal - jednak proto, že problém s horšími starty za tepla jsem tu řešil takže jsem o něm věděl, jen mi tu nikdo neporadil čím by to mohlo být, druhak že jsem prodával auto, které mělo na tacho 160, takže kdyby to byla pravda, asi by Cipís ty vstřiky řešit nemusel.
Jenže auto má v kolech víc, proto jsem řekl že se o to postarám.
Řekl jsem narovinu, ze to je auto po moji přítelkyni, co se dílu a servisu týče dostávalo plnou péči, aut mi prošlo rukama spousty, takže jsem taknějak zvyklý že ojetý auto občas stojí peníze, a tahle alfa nebyla vyjímkou, přesto o ni nikde nebudu mluvit jako o špatným autě, takže nějaký moudra co tu čtu o levným autě jsou mi k smíchu, auto jsem dal za rozumnou cenu, vzhledem k cenám na trhu, a že jsem ho potřeboval prodat, nejsem zaslepenec abych ho dával za 250 a hrál si na fandu značky