nikdo odsad?
Ja tam byl pred trema nedelema sice kvalita snehu uz nic moc,ale jeste bylo okolo dvou metru nahore a jezdilo se az dolu k nastupni stanici.Wide 155 píše:Byl jsem si zasnowbordit na Černý Hoře
Tak to je dobry člověčetyvado píše:jak že 159 nezdraví? :-) já zdravím vše co jen alfu připomíná, dokonce v pátek blikám na 147 ve Vizovicích a říkám si proč tak kouka a pak jsem si uvědomil že jedu v passatu :-) chudák pak jel určitě několik dalších vesnic 50 v domnění že tam bude radar :-)
tak to byla asi podobna včera v 18:00 byla v garáži a čistil se podvozek po zimě a dělal se noví nástřikA.J.Michal píše:Včera kolem 18:00 mezi Kvasicemi a Kroměřížem jsem potkal asi Casperxovu 146ku
ted se dívám že si to psal v neděli v sobotu sem byl v Uničově ale přes Kvasice sem zpátky nejelcasperx píše:tak to byla asi podobna včera v 18:00 byla v garáži a čistil se podvozek po zimě a dělal se noví nástřikA.J.Michal píše:Včera kolem 18:00 mezi Kvasicemi a Kroměřížem jsem potkal asi Casperxovu 146ku
Jo tak to vypadá na mojí prácičku.... Stihnul bych to jenže turbo nefungovalo tak jak mělo a potvora nechtěla jet.... Taky jsem pěkně zuřil, tak ale teď už je to cajk tak můžem dát někdy repeteRoger píše:tak před chvilkou trochu divočejší jízda po radlický od čsob nahoru s za mnou krásnou 156 SW modrozelená.....PS - bacha na nečekaná zúžení silnice![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host