Já počítal při cestě do Bruntálu že ujedu cca 350km, že se hezky svezu a ještě mi něco z té plné nádrže po návratu zůstane a po prvních 50km mi spotřeba 10l potrvzovala, že to tak bude. Ale už za Klodskem jsem nechápal, proč na tak heských cestách nahoru a dolů - levá - pravá mají všude dvojitou čáru a 70tku, kdy jako ideální cestovní rychlost mi tam připadalo 150km/hod. no a když jsem přejel zase do ČR do Jeseníků - tak tam jsem se tak kochal, že mi bylo úplně jedno kudy a kam jedu a z toho zasnění mě trochu vyvedla až situace, kdy jsem projel na dvojku levý vracák, po kterém následovalo neskutečně dlouhé a prudké stoupání - 2,3,4... krásnej pocit jak při startu letadla a na konci zase pravej vracák, do kterého jsem potřeboval trochu přibrzdit - asi tak o 150km

ale při 5stupních nad nulou to moc brzdy nechtěly pochopit a už to vypadalo že skončím v kupě sněhu na protější stráni - no prostě někde v okolí Pradědu to bylo

Každopádně další benzín jsem tankoval ještě před návratem domů kdesi u Šumperku abych dojel domů zase s prázdnou nádrží a přitom jsem najel jen 444 km