Dokaze nekdo opravit? Popripade koupim i novou "starou funkcni" antenu za rozumnou cenu. Zkousel jste nekdo nahradu anteny, treba i "pevnou"?
Sup sem se zkusenostma...

Já bych to nespravoval a koupil raději novou. http://wigishop.cz/elektricka-vysouvaci-antena-motorovaMichal_Plzen píše:Tak bohuzel jsem zjistil ze antena na mem GTV je KO! Po rozebrani jsem zjistil, ze je praskly vodici ozubeny pasek.![]()
Dokaze nekdo opravit? Popripade koupim i novou "starou funkcni" antenu za rozumnou cenu. Zkousel jste nekdo nahradu anteny, treba i "pevnou"?
Sup sem se zkusenostma...
Levy zadni blatnik .. !!!???sainz píše:mám jeden, možná hloupý dotaz, na svém GTV(rv.2000) nemám žádnou (viditelnou) anténu, ale z díry na rádio na mě kabel od antény kouká... je tam snad nějaká integrovaná jako třeba v porsche 944(v čelním skle)?
tak to všechno vysvětluje:) ..kdyby bylo to ovládání centrálu byl bych rád:) jinak s GTV spokojenost, jen ta V6 mi tam chybí...JP_GTV píše:Mám pocit, že jde o moje zelené ex-GTV - doufám, že až na tyhle detaily dobře slouží:). Díru na anténu jsem nechal zavařit když se ten díl lakoval a měl jsem v úmyslu nalepit jinou na sklo aby nenarušovala tvar karoserie:). Anténa tam kdysi dávno byla stejná jako na jiných GTV, ale byla už zlomená. Jo, ještě jsem zrovna teď ve středu při úklidu našel ovládání od centrálu, ale myslim že nikdy nefungovalo tak jak mělo (proto jsem ho zabordelil a nepoužíval). Můžu ho poslat poštou:)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů