čekal jsem kdy dostanu po tlaměalfa mirek píše:to moon13 -jedes na sraz a neee na fotbal![]()
![]()

čekal jsem kdy dostanu po tlaměalfa mirek píše:to moon13 -jedes na sraz a neee na fotbal![]()
![]()
speedy píše:Přátelé je mi líto, ale na sraz nedorazím, pracovní povinnosti si vybraly nejvyšší oběť a holt se to letos bude muset obejít beze mě
Jinak kdyby někdo věděl o človíčku, kterej by za mě vzal ubytko tak dejte přes SZ vědět. Díky a je mi to moc líto
Mě to fachá normálně !Hampice píše:To Limettka: Neplatný odkaz....
SuperLimetkka píše:Dovolil jsme si usělat takovou malou pozvánku na letošek, ať se těšíme ještě víc, tak doufám, že se bude líbit. Nevěděl jsem jak, tak jsem ji šoupl na uložto (cca 12MB se zvukem;-))...
http://www.ulozto.cz/xjzZU2d/palava-pps
Rychlej myšáku, hádej odkud jsem zrovna přijel? Jsi nečetl "propozice"? Beztrestný odhlášení bylo do včerejška! Ubytovateli byl dnes předán seznam lidí, seznam jídla, balík peněz. Co teď s Tebou?speedy píše:.... je mi líto, ale na sraz nedorazím...
uvidíš sám no, případně kdyžtak se někdo ozve, snad se to tady rychle rozkřikneKubas píše:hoď do inzerce, že máš jedno volné místo k přespání na srazu - myslím že ho udáš![]()
kdyby se sešly okolnosti tak bych si ho možná sám koupil, ale to budu vedět až tak ve čtvrtek a není to moc reálné....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host