No my jezdíme takto už déle, je to kvůli jinejm akcím v rodině, jezdíme na 3 týdny, takže si ty plný pláže užijeme i v prvním týdnu v červenci. Taky dost cestujeme, každý den většinou někde jinde, chceme si to co nejvíc užít, no a taky od půlky června do konce je ubytování v trochu jiných cenách. A je docela rozdíl jestli platit za apartmán 15 E mimo sezonu, nebo 50 E v sezoně.
Chtěli jsme jet letos na Sardinii, skoro všechno domluvený, jen chtěl zálohu 50% a to se mi zdálo divný. Na fotkách a v popisu okolí to vypadalo báječně, ideál . a i ve STREET VIEW to bylo krásný, a tak jsem vzal přesnou adres a googlil a hledal, až jsem zjistil, že v proluce vedle domu původně byla krásná louka a pod kopcem vinohrad, ale to byly staré fotky, podle nejnovějších poznatků na té louce v proluce poslední rok t.j. 2011 postavili veterinární kliniku s kafilerkou. Tak to by byl humus.

Vím jak to smrdí v okolí Ledců tady pod Brnem, když pálí zdechliny.
Proto ta vysoká záloha, aby jsme jen píčovali a nic nemohli dělat a na hledání jiného bydlení by asi nebyly už love.

Ta záloha byla cca 700E a to je docela dost. Takže na poslední chvíli se vzal Pelješac. Čili i ve starých a vychvalovaných demokraciích se najdou velcí dacani.