Niesom celkom typ spisovatela , ale niektorý z Vás ma požiadali o reportáž alebo ako to nazvat.
Jeden moj známy by vedel písat o cestách na sever ovela fundovanejsie ako ja, ale nemá alfu romeo, tak sa do toho dám ja. Opisovat cestu nemeckom asi nikomu nemusím , iba podotýkam, že ak máte Alfu Romeo 75, tak sa oplatí vymenit silentbloky ešte pred cestou , specialne na hitlerových panelkách , chvilami som mal pocit že mi odpadava kadečo,
do dánska clovek pride ani nevie ako, odporucam cestovat v noci , cela cesta je len vasa, pre osobne auto netreba nijaku dialničnu známku, cestou na najsevernejší dánsky prístav s trajektom Hirsthals prechadzate suchou nohou , celý čas po dialnici alebo ceste 1 tr. , benzín naftu kupovat v nemecku, takisto tabak a cigarety/ čím viac na sever fajčivo drahšie a drahšie,napr. nori maju 50 gr tabaku za 23 eur , čo je skutočne neunosne.
Z pristavu hirsthals premava každý den trajekt o 12 45 a 22 45/ napr.spoločnost COLOR LINE
http://www.colorline.com/ships_and_sail ... s_-_larvik
odporucam kupovat cez net dopredu, sem tam je vypredane
jedna osoba a auto / do 5m dlžka a 2m šírka / vychadza na cca 65 eur ,je to bez sedadla na trajekte , ale to nevadí , lebo miesto si tam určite nájdete , trva to asi 4 hod do norskeho pristavu Larvik, cca 230 km,
POZOR v nedelu je to viac ako dvakrat tak drahe , cca 140 eur , takže urcite treba ist cez prac. dni.
Na trajekt sa treba dostavit min. 1 hod pred odchodom
všetko je dobre značené, ak nemáte ešte kúpený listok treba ist do centra COLORLINU, je tam aj wc , nejake kafe , a pod, ak listok mate , rovno zamierte do CHECK IN - COLORLINE
v mojom pripade som zvolil najkratšiu trasu trajektu,čo je do norskeho prístavu Larvik , nech si alfa pocestuje čo najviac po vlastnej osi,
daju sa vybrat aj ine miesta , presnejšie teraz neviem ale cesta iným vie trvat aj osem devat hodin, idealne ak si niekto potrebuje pospat
samotný trajekt je ok, vsetko skvele značené, na palube bary , reštauracie ,fast food , nejake upomienkove predmety a aj DUTY FREE SHOP a pod., ceny za stravu a nápoje ako na dovolenke , teda trocha vyššie .
Po nastupeni na trajekt , musíte opustit palubu s autami, nikto nesmie ostat pri aute ani v aute
takže zamknut, pobrat jedlo pitie , zapamatat si cislo paluby kde sme tátoša nechali a hor sa hladat nejake dobre miesto, ludia celkom bežne sedavaju aj na zemi, celkovo severania su uvolnený ludia, vsade pobehuju deti a apod., vcelku príjemna cesta
Norsko – dialnica je myslim okolo 100 km/h ale vela dialnic teda nemaju.
rýchlost v meste maju 50 km/h,mimo mesto 80 km/h!!!!
a myslia to vážne s tou rýchlostou, dokonca sa ani nepredbiehaju!!! bežne vidiet radu aut za kamionom alebo karavanom, tak som to skusil s nimi , ale uprimne sa to nedalo, tak som teda dupal tak trocha v nemeckom tempe a dufal že budem mat stastie , mal som , žiadny policajti ani radar ma nestretol, akurat samotný nori ma vyblikávali , že kde sa tak ženiem. /závideli mi moju bezstarostnost/ prameniacu z toho že som celkom určite nemal ani na pokutu - povedal som si, že mi možu vypísat šek ked tak, inak toto nikomu nedoporučujem
cesta z larviku do Osla , cca 120 km, momentalne sa masivne rekonštruuje, trvalo mi to cca 2,5 hodiny ,poplatok 30 NOK,
potom cesta cislo 63, vraj s poplatkom 30 ale ja som nikde nic nevidel a nepocul , takže bez poplatku, cca 350 km v mojom pripade , smer trondheim , lemovana narodným parkom , jazerami, nórmi ktorý miluju autocamping, kvalitna cesta 1 triedy s malými úskaliamy a to v podobe zúžených jazdných pruhov a mostov iba pre jedno auto a zle značených výtlkov a opráv. Oni skutočne myslia že na prazdnej ceste sa jazdí 70 / 80 !!!!
nakolko som cestoval neskoro, cesta sa pomaly vyprazdnila a ja som natrafil na jedneho nora , ktorý nebol proti pretekom,/ konečne nor s gulami/ mal peugeot 405 srti, a tažkú nohu , vdaka nemu som mal na posledných 100 km celkom o zábavu postarané
Norsko je prekrásna krajina , vsade plno stromov ,neporušená panenská priroda, fantastický vzduch vela vody , tradične domy z kamena a dreva no mna najviac uchvatil sever a neskutočne fjordy s klukatými cestami, isiel som podvecer a v noci / stale svetlo, cca do polnoci este dobra viditelnost/ v tomto období roka samozrejme.
Prechádzate okolo neskutočných kopcov a skál tvarovaných ladovcom, ktorých vrcholky sú ešte stále pokyté snehom , strieda sa to dole hore, motor spieva a pradie , proste parada
cesta 163, najkrajsia cesta mojho života , je to horský prechod , trocha strasidelný na začiatku ale ked sa clovek dostane hore , uf , sucha upratana cesta , lemovana 5m závejmi snehu po stranách,
vodopády, neskutočné výhlady , a potom ten zjazd dole , alfa lízajúca vnútorne krajnice , sem tam prudké zákruty , plné brzdy a kvilejuce pneu, ach jaj
na konci cesty som použil ešte jeden malý lokálny trajekt , v cene cca 10 eur , niekde je to jediná možnost ako sa niekam dostat , kvoli nedostupnemu terenu okolo, treba sa postavit do rady aut , kde za vami pride obsluha a platite priamo z auta, na týchto malých trajektoch netreba vystupovat z auta , pri plateni dostanete kartičku ako sa chovat na palube a co robit v pripade problemov, ked je velmo zle pocasie netreba sa velmi pohybovat medzi autami. vždy zatiahnut ručnu brzdu
na pumpách funguje v noci samoobsluha / treba mat urcite kreditku,
vsade dostat kavu a sladkosti
brutalna drahota
vela starých pekných áut
určite dopručujem aspon raz za život, áno
tolko zatial
alfu mam bez termostatu teras , takže sem tam bol motor chladnejší cca 65 /ale lepšie ako vyvretý
takže spotreba trocha vyššia , cca 7,5- 8 litra/100 km
celkovo som z autom velmi spokojný, nebyt tých vibitých silentblokov, jazdu som si užil a na kvalitných cestách je to uplna parada , toto autíčko miluje rýchly prejazd zákrutov, sedí fantasticky a celkom mi stačí aj tých 100 koní , vzhladom na ten krutiaci moment diesla
celkom som bez trasy trajektu presiel cca 2430 km , cesta trvala dva dni a par hodin
trasa
https://maps.google.sk/maps?saddr=Brati ... &z=4&via=1
momentalne ostavam vo fjorde a neskor Vám čo to popíšem o ceste dom
brano