Další 5 let stará Alfa z roku 2007, co má najeto "jen" 104kkm. Jaká to náhodička! Ono totiž, kdyby ji stáhli pod 100kkm, už by to bylo nápadné. Jenže když se podíváš na kožený potah řadicí páky, tak vidíš jak je ten okraj ošoupaný? Takhle nevypadá ani ta moje a to mám poctivých 233kkm. Majitel asi řadil jak Fittipaldi..
Můj odhad je 204kkm a to znamený DPF off, EGR vyměnit, sání vyměnit, nové rozvody, repasovat turbo a vstřikovače.
Počítej s tím, že musíš vyměnit nárazník, kapotu, grill a nějaké prkotiny. Všechno se dá za pár kačet sehnat u bratrů poláků, není problém.
Není dobře vidět co všechno je trefené vlevo dole na chladiči klimy, ale pokud nejede klima, tak se nenech ukecat, že je jen poloprázdná, nový chladič a hadice stojí majlant.
No a hlavně se dobře podívej, jestli není urvaný některý světlomet, pokud to má xenony, tak nový stojí 35tisíc, ale třeba se ti podaří sehnat zánovní v Polsku.
Za 125tis koupíš, 75tis do ní vrazíš a pak se budeš už jen vozit s motorem cajk, to není zas tak špatný kšeft.