jenže takové poruchy se zatraceně blbě hledajíssvd píše:Přesně v takovy řešeni doufam vždy když ji něco je.
ved preto pisem, ze ci sa to neda tak spravit, ze by sa pri natoceni motora hned nahodili a az po ich zapnuti packou by sa zaplo aj ostatne osvetlenie, ze ci sa to neda tak spravit?jurki888 píše:tie parkovacky su na prd lebo pri dennom ti nemoze svietit zadok
hm, pozrel som to, zaujimave, ale to znamena, ze by mi svietili ako denne dialkove aj ked sa pise, ze znizuje ich prikon na cca 13W, neviete, neda sa to zapojit aj na parkovacky?kejzi1 píše:Docela zajímavý řešení má uživatel ryb popsáno tady viewtopic.php?f=37&t=5258&p=238370#p238370
No podla mna napr. vo velmy strmom kopci by to nemuselo stacit.sunic píše:Ale proč tam je, když aut. převodovka při zařazeným kvaltu couvnout stejně nedovolí?
najprv som chcel dat len dake dobre ledky, do parkovaciek a ak by sa dal zvysok osvetlenia vypnut (teda zapol by sa len posunom packy) - to sa mi najviac pacikejzi1 píše:Ale parkovačky zas budou svítit hodně slabě,ne? A zas si říkám jestli to policista při kontrole pochopí že to je spds
Mas moznost to reklamovat ak si to kupil v nejakom bazare ako slrytu vadu. A to otvaranie cez dialkove si si asi zabudol pri kupe odtestovat ci? ak by si zistil ze to nefunguje auto by si nekupil? V opacnom pripade ser nato.Laco 910 píše:tak to je super,mam auto tyzden a uz sa zasekli obidve zadne okna -resp.vydavaju take zvuky ze radsej uz ich nebudem otvarat,sere ma hlavne to ze nemozem vyuzivat funkciu vetrania cez dialkove...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 2 hosti