Tak a sme s5.
Na zaciatok musim povedat, ze sa nevyskytol ziaden technicky problem a posadka aj alficka zvladli vylet vyborne.
Cestou do FRA sme vyzarili stvrtok podvecer okolo 7mej. v Luxembursku som natankoval plnu za 1.14 EURa za liter nafty

a hor sa v ustrety francuzskym dialniciam. Tie su velmi slusne az na usek cca 200 od LUX. Dialnice su ale aj pekne drahe. Jedna cesta nas vysla cez 50 eur na poplatkoch...Noc na parkovisku v kufri luxusna

Isiel som predpisovo a bol som skor rychlejsie vozidlo na dialnici. Vacsina sa suchtala 110.Asi setrili benzin.
St.Tropez, Cannes super. Bentley, Ferrari, Porsche. Ale nebolo ich tolko ako som cakal. A na verejnom parkovisku sa pri tych francuzskych crepoch Alfa pekne vynimala.
Cestu spat som dal na jeden sup. Iba s par prestavkami. Je to cca 1100km a mylsim, ze bez tempomatu by som to velmi nechcel ist na raz
Priemerna spotreba 5.9l. Celkovo najazdenych cez 2400 km. Velku cast s klimou. Ta 6tka tomu na dialnici chyba. Zazil som aj krasnu jazdu serpentinami nad Cannes. Ale musel som to setrit, lebo manzelka dostala po 3zakrute kinetozu